Monday, February 16, 2015

keychain boya

Kadang-kadang tu pelik juga. Tak pernah jumpa dia pun. Tapi bila dia meninggal, terasa pulak. Sayu je dari hari Jumaat. Allahuakbar... adakah anda rasa sama seperti saya?
Al-fatihah untuk TGNA.

-----------------------------------

Yati ada buat keychain buaya. 2 jenis, satunya jenis flat, manakala satu lagi jenis small plushie, ada fiber filling kat dalam. Meh tengok...


Gambor di atas menunjukkan keychain applique buaya. Dia flat piece. Mula-mula buat mata buaya tu dengan jahit je. Lepas tu, sebab mata buaya tu kurang nampak, yati guna felt. 


Ni pulak keychain buaya jenis small plushies. Dalam ada fiber filling. 


Buat 3 ekor jenis ni. Tempahan dari customer. 

Ok le. Selamat bercuti pada anak-anak. Lamanya cuti raya cina kali ni. 
Take care semua, dan be safe.


 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea