Wednesday, June 03, 2015

Teddy kenit

Cuti sekolah, yeh....
Amirul baru habis kelas tambahan dia hari ni. Jadi, baru hari ni la rasa cuti. Homework lagi 2 budak kecik dah siap. Lega...

Yati ada buat amigurumi teddy bear kecik ni.


First time crochet teddy bear. Kecik je teddy ni.

Size dia 7.5 inci X 7 inci.

Hidung dia yati beli kat PinkyFrogShop, dan mata dia pula, guna kain felt.


Gambar: Teddy kenit dengan Hafizan


Gambar: Sulaiman dengan teddy kenit.

Seronok betul budak-budak ni time cuti sekolah. Bising rumah. 

Kawan-kawan pergi holiday ke? Seronoknya... 
Selamat bercuti kepada semua.. jumpa lagi ye, dan take care...

http://yatiandstitch.blogspot.com/


10 comments:

  1. comelnya cik teddy.. ;)

    lega kan budak2 dah abis exam dan dah cuti.. boleh bertenang sikit.. hihihi.. yati 3 dah sekolah.. lebih mencabar.. saya baru 2 pun nak pengsan dah masa musim exam aritu... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, Zila. :)
      time anak periksa memang Zila, kita pun sibuk tengok anak study.

      Delete
  2. comey...

    kami cuti skolah pon dok rumah...time ni ms suami nk buat duit...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih, Zai. :)
      Buat duit? Projek apa tu time cuti sekolah? :D

      Delete
  3. comeynya teddy bear tu...
    lya bercuti ke KL je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih, Lya.
      Best tu, jalan-jalan KL. :)

      Delete
  4. comelnya teddy....tembam sulaiman...comel.heheh
    akak balik kampung je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih, kak Suzie.
      Sulaiman memang, kuat makan. :)

      Delete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea