Thursday, October 09, 2014

Felt keychain - Turtle

Dah lama tak buat felt crafts. Asyik mengait je. Hari tu, Yati pun buat la felt keychain.

Turtle pink and blue

Tak pernah buat lagi keychain bentuk turtle ni. ^_^

Pagi tadi kan, pergi kedai. Selalunya, kalau Yati pergi beli roti, husband duduk dalam kereta. Tapi pagi ni dia keluar, pergi kedai lain. Yati boleh lupa pulak nak letak kupon parking kat atas dashboard. Tengok-tengok ada 'inspektor gadget' tampal surat kompaun kat wiper kereta. Pergi tak sampai 5 minit, dah kena. Sakit juga hati kita ni, sebab orang lain yang parking kat garisan kuning, yang kat tempat tak dibenarkan parking, boleh pulak lepas. Tapi kita ni, tak sampai 5 minit sudah kena sebab tak pamerkan parking kupon. Nasib.... huhu... 

Ok ler... semoga hari anda semua berjalan dengan lancar dan dipermudahkan segala urusan. ^_^



14 comments:

  1. salams yati,

    kagumnya saya dgn yati...cantik turttles tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timasih, Amiizaa. Yati pun masih belajar lagi. :)

      Delete
  2. Comelnya! Suka kaler biru tu.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Timasih, Asma. Asma punya kraf lagi hebat!

      Delete
  3. malang xberbau....hu3x......
    Comelnya keychain tu...tiba2 teringat ke Beby...sblm masuk kolej, dia buat bisnes kain felt nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo ye ke kak. Mesti cantik hasil kerja tangan Beby. :)

      Delete
  4. kreatifnya yati, macam2 kraf pandai buat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde la, sikit-sikit je. Suka buat. :)

      Delete
  5. Comel keychain kura2 tu.. leh jadi inspirasi saya nak buat koleksi keychain lepas ni.. =D

    ReplyDelete
  6. Alala Yati ... Kat KK ni baru start guna parking kupon, so tadi kami kena bagi amaran ja. Lps 3 amaran baru kena kompaun. Malas nak beli sbb jarang pi tpt2 yg memerlukan parking tiket. still... I must say - keychains tu are so cute! punyalah detail hasil tangan Yati - especially bhgn lidah tu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, macam tu lebih timbangrasa, kan. Ni tidak, terus tampal je kompaun. Memang majlis daerah sini ramai yang komplen, sebab tahu nak kutip duit je.
      Hehe... thank you, Zurainny, yati suka buat muka-muka ni. Baru nampak ekspresi ceria keychain. :D

      Delete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea