Wednesday, November 07, 2012

work-in-progress

Assalamualaikum, hellooo semua....! ^_^

Saya baru je potong-potong felt...

Baru potong, belum jahit.
...nak buat keychain. Tiba-tiba ada yang tempah bag kait, terus bayar penuh. Terpaksalah kete-kete tu dok diam kat situ dulu, sementara saya nak siapkan bag garden rose 2 biji.

Baru buat tapak bag
Kereta-kereta tu, saya nak masukkan dalam stok. Sebab, bulan depan, saya nak bukak meja kat sini...


Hehe... rasa excited, dan berdebar-debar, sebab pertama kali nak cuba jual offline. Cari pengalaman.

Lepas siap bag, nak buat topi untuk kawan stitch ku. (cak.. hai kak!).
Wah, banyaknya benda nak buat. Toing, toing...

Selamat ye semua. ^_^

12 comments:

  1. semoga berjaya... cute la keta2 tuuu

    ReplyDelete
  2. Comei nya keta2 tu.. tak sabar nak tengok bila dah siap nanti.. jangan lupa upload pic tau nanti.. :)

    xpe yati.. banyak benda nak buat tu maksudnya banyak la jugak masyuknya kan.. chayok!!! ;)

    ReplyDelete
  3. Kalau Danish anak sy tgk kereta2 comel pun comfirm dia nak...hehe

    ReplyDelete
  4. cak! hai yati... :)
    berbunga2 hati dah order topi kat yati.. tu belum dapat lagi tu.. hehehe... take your time ye, siapkan kerja yati dulu, mine can wait... comel felt kete yati... good luck ye bukak booth nnti... mesti excited, kan... ;)

    ReplyDelete
  5. Comel keta tu. Good luck for ur booth

    ReplyDelete
  6. moga yati berjaya bila bukak meja nanti

    ReplyDelete
  7. gudluck put...kudoakan tiptop di hari jualan itu. dpt tambah kenalan, tambah jugak customer...amin

    ReplyDelete
  8. hahaha ... cute, kereta terpaksa parking dulu :) Kraftangan felt ni susah jg kalau x kreatif mcm saya ... mau praktis tp kain felt ni mahal berbanding benang hehehe

    ReplyDelete
  9. wah bestnya join bazar. Good luck dear :).

    Cute car tu. Ayu dah lama tak buat felt craft. Rasanya dah tak dpt nak benda kecik2 tu sebab ayu jenis tak sabar, nak cepat siap je..hehe.

    ReplyDelete
  10. Kuazue Mohd,
    terima kasih. :)

    Kak Su,
    hehe.. memang buat untuk budak-budak. Harap laku nanti masa bazaar.

    Nanie Khairani,
    tak sampai separuh lagi siap kete-kete tu. Huhu..
    Hehe.. Amin... thank you, thank you!

    Hajar,
    sama la macam Sulaiman. Dia dah chop satu. :)

    Kak Ina MP,
    timasih. :)

    Kak Nisa,
    hehe.. hi..!
    thank you ya, kak. Harap muat topi tu nanti. ^_^

    Kak Suzie,
    terima kasih, kak! :)

    Melor,
    amin, terima kasih Melor. :)

    Epid,
    thank you. Amin... berusaha! :D

    Jaw@MyGamanBorneo,
    hehe..
    lebih kurang juga harga dia dengan benang. Tapi ok juga, buat benda cute-cute. Buat benda besar guna felt kan cepat habis. (kedekut) Hehe..

    Ayu,
    Terima kasih, Ayu. :)
    Hehe.. ralit buat felt crafts ni. Hari-hari kait pun boring juga, tu Yati buat ni. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea