Tuesday, October 30, 2012

Crocheted basket

Hello... Assalamualaikum semua!
Yati perasan kan, macam ramai je masih dalam mood cuti, atau mungkin sibuk kot, atau mungkin hilang mood nak update blog. Hehe...

Yati pun semalam tak online juga. Saje, syok buat bakul.


Ni baru cuba buat. Campur 2 jenis benang, jadi agak kuat atau sturdy untuk letak barang dalam tu.

Yang color pink/purple tu diameter dia lebih kurang 5 inci, manakala yang kuning/brown tu 7 inci.


Tu contoh barang boleh letak, yang kecik-kecik la, kunci ke, accessories ke.

Bakul-bakul ni masuk dalam ready stock Yati and Stitch.

Orait. Semoga hari ni lebih baik dari hari semalam dan ceria-ceria selalu semua! ^_^

7 comments:

  1. comel nya...bz la yati nak online

    ReplyDelete
  2. comel... nampak kukuh jugak.. :D

    ReplyDelete
  3. Kak Suzie,
    timasih.
    Ooo kak Suzie sibuk rupanya.

    Zila,
    timasih. Ha ah Zila, agak keras juga. Campur benang Daiso yang thick tu dengan benang nona. :)

    Iza @ Mama Qs Stitch,
    timasih. :)

    Leena,
    timasih singgah sini.

    ReplyDelete
  4. kreatif betul la yati nie..mcm2 boleh dihasilkan....

    ReplyDelete
  5. Kak Nza,
    cuba-cuba, kak. Seronok buat ni. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea