Thursday, September 06, 2012

aksi anak

Hari ni kita layan gambor je nak. Meh kita tengok gambar anak-anak Yati  dengan pelbagai aksi.

Sulaiman buat mata juling.
La, nape ngan muka orang kat tengah tu. Tu abang ipar Yati.  Hehe..
Sulaiman dah muka masam dah. Amirul dan Hafizan yang kurus.
Ni hari Sabtu lepas, pi Ulu Kenas, mandi ayor terjun.
Saje, hari ni transfer gambar ke hard disk. Dah banyak makan space dalam netbook Yati ni. Entah bila nak print. Kadang rasa lebih baik pakai camera guna filem tu, sebab bila dah habis, hantar kedai dan cuci. Sekarang ni, banyak amik gambar, tapi remain softcopy je, tak print out pun.

Ok ler, selamat ye semua. ^_^

 

7 comments:

  1. hehe.. Sulaiman juling tak jadi.. hehehe.. budak2 ni bila dah lasak memang kurus kan.. anak saya pun sama.. pastu org kutuk kata anak kurus mak gemok! huh! nyampah! hehehehehe

    memang yati.. anak2 saya ni tak banyak gambar yang diprint.. huhu.. kesian juga.. takut gak apa2 jadi kat soft copy..gigit jari la kiter... ;)

    ReplyDelete
  2. w.pun pelbagai aksi yg ditunjukkan...namun tetap comel..kecuali sorang tu je..abg ipar...hehehe..jgn mare haaa..

    ReplyDelete
  3. ank2 kak yati comel2 putih2 belaka...

    hehe klako gambo abg ipor tu :p

    ReplyDelete
  4. kan, dulu2 confirm habis kodak terus cuci, skrg ni kalau tak letak di blog, ada yg terus hilang...

    eh kaler tema baju raya tu, sama dgn kami tahun lepas...hehe.

    Comel2 anak Yati

    ReplyDelete
  5. Zila,
    hahaha.. betul, betul, betul. Kalau lah kita bole bagi lemak sikit kat anak-anak kita yang kurus ni. :D
    Erk, jangan disebut. Tu rasa macam nak print guna A4 je. Nak beli paper gloss untuk photo tu ntah bila.

    Ena,
    hehhe.. tak marah la. :D

    Ummi Hanie,
    Amirul sekrang dah hitam sikit. Dia pergi balik sekolah naik basikal. :)

    Kak Yus,
    takde tema pun, kak. Anak purple, mak biru, bapak hijau. Hehe..

    ReplyDelete
  6. Yati, comel. Anak2 Akak pun kurus jga. Biarlah Janji sihat. Ada gambar Akak g Sabah hilang terus sebab laptop rosak. Ada 2-3 kpg dlm fb. Huhuhu

    ReplyDelete
  7. Kak Suzie,
    susahnya kalau laptop rosak. Tu kena backup kak, transfer file-file penting ke external hard disk ke, tumb drive saiz besor ke, kak. Sebab kalau hilang, sayang, kak.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea