Wednesday, June 06, 2012

Di sana gembira, di sini bersedih

Amirul dan Hafizan pergi Pangkor, aunty dia orang bawak.

Aunty MMS gambar pada mama semalam
Sulaiman tak boleh pisah dengan Hafizan. Kalau dengan abang Amirul, takpe lagi. Sulaiman makan sikit, minum pun sikit.

Nak tergelak pun ada tengok muka sulaiman ni
Cian dia. Ni last tau. Lain kali nak bawak, bawak tiga-tiga sekali.
^_^

11 comments:

  1. cian sulaiman... cedih kena berpisah... muka tetap tomei sangat3

    ReplyDelete
  2. ye la yatie..sian sulaiman kena tinggal..lain kali kena bawak semua kan

    ReplyDelete
  3. alahai..kesiannya Sulaiman.. lain kali kena bawak tiga-tiga sekali dengan mamanya sekali.. ngeee.. :D

    ReplyDelete
  4. kenapa sulaiman kena tinggal. ciannya hensem boy tu..betul, lenkali bawa semua or tinggal semua :)

    ReplyDelete
  5. alahai ciannya ..betul tu dik, lain kali kena angkut ketiga3nya sekali....tak lah sedih kena tinggal....

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Yati ,

    Saya tak tahu cam mane boleh berhubung dgn akak . Saya nak tanye akak cam mane caranya saya nak dapatkan chart crosstitch yang saiz comel(kecil ). Saya bercadang nak buat cloth book untuk anak guna crosstitch buat masa sekarang nie saya baru dapat sampai huruf d aje ...hu hu bnyk lg nak buat nak sampaikan huruf z. Dah x de chart lg boleh ikut . Saya dapatkan chart tu dari majalah crossticher. Harap akak dapat membantu saya .

    Sekian ,
    Nuruljb n_niah@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  7. kesiannya sulaiman, asyik kena tinggal je..xpe, thn dpn sulaiman dh besar..nnti boleh ikut abang2 brcuti ye....

    ReplyDelete
  8. alahaii sulaiman.. hilang macho buat muka gitu... kena makan banyak2 niii, bg cepat besar, nnt boleh ikut abang2 yerr

    ReplyDelete
  9. sian Sulaiman tp xpe mama dah warning tu, lenkali kn bwk tiga2 sekali...hehe..

    Amboi muka garangnyer Sulaiman, acik hjr tgk pun takot...larikkk

    ReplyDelete
  10. Kak Su,
    itu la dia. Terseksa dia kak, takde geng.

    Kak Shima,
    kadang comel, kadang geram juga dengan dia, kak. Manja campur mengada-ngada. Hehhe...

    Kak Erna,
    Betul. Sebab dia orang selalu main sekali, tu kalau tak cukup korum, terus mati kutu budak kecik tu.

    Zila,
    hehhe... idea bagus! Tapi tak nak la mama ikut. Baik tiga-tiga ikut aunty, dan mama boleh honeymoon dengan bapaknya. :D

    Epid,
    sebab Sulaiman tak pass potty training lagi, still pakai pampers.
    Yup, betul, kalau tak nak bawa semua, tak yah bawa langsung.

    Kak Ina MP,
    betul, betul. Kesian sangat, takde geng nak main.

    Nurul,
    cara contact Kak Yati ada di page Contact di yatiandstitch.com
    Cuba tengok di page charts di online store akak.
    http://www.yatiandstitch.com/?p=productsList&iCategory=83&sName=Animals
    Ada beberapa pattern alphabet garfield, pattern lama, kertas merah, kalau Nurul berminat.

    Kak Nza,
    harap-harap camtu lah kak. Janganlah ditinggalkan sulaiman lagi. Kesian tengok dia.

    Kak Mila,
    dia dah mula makan banyak dah kak. Hari tu tak lalu makan, sebab kena tinggal. Huhu...

    Hajar,
    Lari le.. nanti Sulaiman kejor. Hehhe...

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea