Wednesday, May 02, 2012

Kembali online

Assalamualaikum...!
Hi! Pekabo semua? Harap semuanya sihat hendaknya.
Yati dah start online semula sejak 3-4 hari lepas. 

Bestnya dapat online semula.
Yati tengok banyak benda dah berubah. Ni nak post entry pun, dah lain macam dah blogger ni buat.

Banyak la benda yang berlaku sepanjang 'pertapaan' Yati ni. Nanti-nanti Yati cerita ok.

Hari ni, Yati nak share satu gambar yang di-share di wall Yati and Stitch di fb.

Hari pertama online hari tu, dah rasa happy sangat, bila tengok gambar ni. Walaupun event gambar ni, tahun lepas, tapi sampai hari ni la boleh terasa sangat sukanya.


Agak-agak gambar ber-frame apa yang sedang dipersembahkan pada DYMM Agong dalam gambar di atas? ^_^

Itu la cross stitch yang Yati jahit tahun lepas. Potret baginda Tuanku dan Raja Permaisuri Agong di-order oleh SMK Sultan Badlishah, Kulim, Kedah sempena hari penyampaian anugerah cemerlang tahun lepas.

Alhamdulillah, Yati rasa lega dan gembira sangat.

Orait la. Yati dah boleh online semula macam sebelum ni. Nanti nak melawat rumah kawan-kawan semua. Jumpa lagi!

13 comments:

  1. welkam back yati!! :D

    lama betul bertapa.. kalau saya sure tak boleh tahan.. hahaha.. ;)

    ReplyDelete
  2. selamat kembali ber"online" :)

    ReplyDelete
  3. Welcome back Yati...rindu kamu...wuwuwu

    ReplyDelete
  4. lama sungguh Yati bertapa..apa hasil pertapaan? :D selamat kembali ber'online'..

    ReplyDelete
  5. welcome back....sekolah saya tu...tumpang bangga... :D

    ReplyDelete
  6. Dah kembali pun...rindu kat yati...
    Bertapa kat mana ni lama sangat?????

    ReplyDelete
  7. dah balik pun best kan bertapa ...

    ReplyDelete
  8. 1 bulan yati menyepi...rindu yati..

    TAHNIAH!!!! akak tumpang bangga dgn pencapaian yati..bukan calang2 org yg mampu membuat CS potret yg begitu hidup....moga bz yati brtmbah maju.....

    ReplyDelete
  9. Zila,
    hehe, tq!
    Oh, tak tahan pun, rindu giler sangat nak online, tapi terpaksa, sebab ada order urgent, kena siap cepat.

    Nanie,
    Terima kasih. :)

    Hajar,
    rindu Hajar juga tau! :)

    Marie,
    Ada, tapi tak leh share lagi. Tunggu nanti masa sesuai. :)

    Ainaa,
    timasih. Ooo ye ke... wah... :D

    Nurhayathxcy J,
    tq! :D

    Kak Ina MP,
    bertapa kat rumah je kak. Ada kena siapkan satu projek urgent.

    Kak Suzie,
    suka juga, tak online, tapi rindu main game, kak. Hehhe...

    Kak Nza,
    rindu kak Nza juga! Banyak miss cerita kak Nza ni.
    Terima kasih kak! Komen akak buat Yati gumbira! Hugsss....

    ReplyDelete
  10. tahniah yatie..hasil kerja tangan yati dipersembahkan pada sultan kedah..dan agung sekarang ni

    ReplyDelete
  11. welcome back kak !

    wahh... terubat semua letih menjahit kan? ;)

    ReplyDelete
  12. Kak Erna,
    timasih kak. :)

    Ummi Hanie,
    tq. :)
    Ya, betul, Alhamdulillah.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea