Thursday, March 08, 2012

work in progress, sun and cloud

Assalamualaikum...

korang apa cerita?
Yati takde cerita la. Hehhe...

Biasa-biasa je. 

Sekarang ada beberapa projek order customer nak kena siapkan. Antaranya,

Bouquet of Roses
Cross stitch di atas sudah masuk part 2 dari 6 mukasurat pattern. Tak termasuk backstitch lagi, nanti dah siap semua, baru nak buat backstitch.

Crochet sling back
Ni baru bahagian badan bag. 

cross stitch nama
Belum nampak nama siapa lagi ni.. hehhe..

Hari ni mendung, kan. Semalam dengor KL banjir kilat. 
Yati nak share gambar Yati amik dalam kete.


Masa ni, waktu petang. Hari nak hujan. 


Tapi tengok, tak jadi hujan. Matahari keluar akhirnya.

Tapi hari ni kat rumah Yati ni, matahari langsung tak nampak. Oleh itu, rasa nak tidor je.

Bye! Kerja rajin-rajin! ^_^

17 comments:

  1. wow..semua customer punye? bangga dgn yati! :)
    Cute la bentuk heart cs tu.. i like!!

    ReplyDelete
  2. cantik bunga tu..tu lum siap lg. dah siap nanti tentu lg cantik :)

    ReplyDelete
  3. Suka la bunga tu ....kajang pun mendung je

    ReplyDelete
  4. tak sangka tengok berita kl kena banjir kilat..

    ReplyDelete
  5. banyaknya tempahan...Alhmdulillah rezeki tu....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..perniagaan akak semakin berkembang..

    sy bangga dgn akak..teruskan ya

    ReplyDelete
  7. wah byk projek yati..moga biz makin maju.....

    ReplyDelete
  8. Mmg gigih k.yati bt keje2 craft ni ;)..

    Chaiyok..

    ReplyDelete
  9. tgk cross-stitch tu, dh rasa nak termuntah, belum lagi sy yg menjahitnya...:)

    xpa yati asalkan masyukkkk! :)

    ReplyDelete
  10. canteknya sling bag...tak sabar nak tengok siap :)...crossstich tu pun cun aaaa....sini memang asyik ujan...ok gak..tak panas sangat hehehe

    ReplyDelete
  11. Lajunya Yati jahit... patutlah boleh ambik tempahan... caiyok yati!!...

    ReplyDelete
  12. tahniah yati..
    banyak projek bermakna rezeki.. :)

    chaiiyook yati.

    ReplyDelete
  13. Zila,
    ya, Zila. Semua customer punya.
    Hehe, thank you, Zila. :)

    Jaw's,
    Alhamdulillah, rezeki, cari makan dari rumah. :)

    Ayu,
    memang pattern tu cantik, Ayu. Yati sendiri tak sabor nak tengok bila siap. Tapi slow sangat progress nya, banyak tukor color. :)

    Kak Suzie,
    memang sekarang mendung dan kerap hujan ya, kak.

    Totie,
    biasa la tu kan, KL, pembangunan di mana-mana, banjir kilat la. Terowong smart ada pun banjir juga.

    Kak Ina MP,
    Alhamdulillah, kak. Syukur dengan rezeki Allah bagi. :)

    Sahromnasrudin,
    Alhamdulillah, Sahrom.
    Terima kasih sahrom, atas sokongan. :)

    Kak Nza,
    Amin, amin, kak... semoga begitulah hendaknya. :)

    Imah,
    tempahan ni, Imah. Kena rajinkan diri, demi sesuap nasi. :)

    Ziraziz,
    thank you cikgu Zira, atas sokongan. Yes, yes, I can do this! (semangat berkobar-kobar ni) ^_^

    Az Jari Lentik,
    hehhe... takde lah Az. Kena jahit sambil enjoy. Kalau speeding buat, mabuk benang juga lah.
    Masssyuuukkk....! Yezza...! ^_^

    Kak Fidah,
    nanti bila tuan sling bag tu dah dapat, Yati akan share kat blog ya. Memang best hujan, tapi kain tak kering lah kak. :D

    Kak Nisa,
    hmmm... kurang laju juga ni, kak. Kena spend more time ni.
    Terima kasih, kak Nisa, atas sokongan! I ♥ u!!

    Kakyong,
    terima kasih, kakyong.
    Alhamdulillah, rezeki Allah bagi.
    Terima kasih, atas sokongan kakyong. ^_^

    ReplyDelete
  14. yg nama tu mcm sy punya je .. hehehe ...

    ReplyDelete
  15. PuanBee,
    betul, Puan Bee punya tu.
    Tinggal bahagian atas nak siapkan. :D

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea