Tuesday, March 27, 2012

Cross stitch ucapan

Assalamualaikum...

Berikut cross stitch yang Yati siapkan baru-baru ni, dan sudah pun selamat sampai ke tuannya, Puan Bee.


Sulaman cross stitch nama ini dimenangi oleh Puan Bee, dalam giveaway tahun baru di blog UmmiHanie.com.

Besar cross stitch lebih kurang saiz A4. Guna kain 14 count.

Puan Bee ni, salah sorang otai blogger, pada Yati. Dulu lagi ada singgah blognya, cuma tak pernah tinggalkan komen, silent reader saje. Sangat berbesor hati dapat jahitkan cross stitch untuk Puan Bee.

Yati tengah siapkan order satu-satu ni.
Tengah syok jahit rose.
Selamat dan senyum selalu semua! ^_^

6 comments:

  1. assalam yatei..cantik crosstitch ucapan ni..boleh dijdaikan kenangan..

    ReplyDelete
  2. cantiknya cs tu....
    Tak putus2 projek yg yati dapat ya...Alhmdulillah, rezeki tu...

    Senyummmm.....

    ReplyDelete
  3. Kak Erna,
    waalaikumsalam warahmatullah, kak.
    Terima kasih. :)
    Ye, betul tu, kak. Frame kan dan hadiah pada yang tersayang. :)

    Kak Ina MP,
    terima kasih, kak.
    Alhamdulillah, rezeki anak-anak juga.
    Senyum balik.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam yati , huhuh tak de otai mana pun lah , singgah tu tinggal komen atau jejak sekali baru bee leh singgah sini lak hehehe ..

    ReplyDelete
  5. cntik ni k.yati... thnx ye jahitkn..;)

    ReplyDelete
  6. Puan Bee,
    Insya-Allah. Yati akan selalu singgah. :)

    Ummi Hanie,
    terima kasih, Hanie. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea