Wednesday, March 28, 2012

Crocheted sling bag

Assalamualaikum...
Hari ni Yati nak share hasil kait pulak.
Juga tempahan dari customer, kawan lama Yati juga, sejak itm Jengka, tuan punya blog Chekpid.

Color purple.

Ada zip di dalam
Cotton lining

Minta tolong Sulaiman jadi model. ^_^

Hmmm... mendung-mendung macam ni, bestnya buat nescafe, sambil menjahit.
Ok, selamat bekerja semua, dan ceria-ceria selalu!

14 comments:

  1. bag cantik ...sulaiman handsome...heheh

    ReplyDelete
  2. mmg cantik. kemas je jahitannya. nanti nak order lagi. tp mk sure sulaiman jadi model tau. terpikat mak!

    ReplyDelete
  3. very nice, Yati! sporting sungguh Sulaiman sudi jadik model... kena bagi hadiah ni... :)

    ReplyDelete
  4. cantik yati, makin hari makin cantik crochet yati

    ReplyDelete
  5. cantik.. dan sangat kemas.. like!

    ReplyDelete
  6. cute la...sesuai utk remaja nie....

    ReplyDelete
  7. oh .. boleh mengait jadi macam tu ea ? perghh ..

    ReplyDelete
  8. Kak Su,
    timasih. :)

    Hajar,
    hehe.. timasih, Hajar. :)

    Ina,
    timasih. :)

    Kak Suzie,
    timasih, kak. Sulaiman malu-malu pula masa amik gambar tu. :)

    Epid,
    haha.. boleh, boleh! :D
    Timasih, Epid.

    Imah,
    Imah pun apa kurangnya, lagi terer crochet. :)

    Kak Ina MP,
    timasih, kak.

    Kak Nisa,
    timasih, kak. Ikut mood Sulaiman juga, kadang dia tak nak jadi model, hehe.. :)

    Az Jari Lentik,
    timasih, Az. Nak kena banyak belajor lagi ni. :)

    Zila,
    tq, tq! :D

    Kak Nza,
    hehe... timasih, kak. :)

    Jeyanthi,
    thank you. :D
    And thanks for dropping by!

    MassoDasuki,
    boleh. Kait ni, kita boleh buat macam-macam.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea