Tuesday, January 03, 2012

Hello 2012!

Assalamualaikum...

Lama sangat Yati tak update blog ni. 
Terima kasih banyak pada kawan yang sudi singgah, walau pun Yati tak sempat lagi nak membalas komen kawan-kawan dalam entri lepas-lepas. 
Yati ada terfikir, nak tutup je blog ni terus. Boleh tak? 

Hehe.. takde la. Sayang nak tutup. Cuma Yati masih sibuk, ada order nak siapkan. 
Yati tinggalkan gambar masa Yati dan keluarga ke Taman Burung KL. Cuti sekolah, kami ke KL seminggu, sambung misi repair rumah dan bawa anak-anak jalan sama.

My three boys, from left, Amirul, Hafizan dan Sulaiman suka tengok burung unta. :D

Syukur Alhamdulillah, rumah KL dah siap repair, penyewa pun akan masuk bulan depan. 

Esok sekolah akan mula. Rutin akan kembali seperti biasa. 
Yati berazam untuk kerja lebih keras, di samping jaga kesihatan diri lebih dengan bersenam, dan lebihkan masa untuk masak dan anak-anak. Sekarang pun hari-hari masak. Tapi kalau boleh, nak buat bekal anak-anak ke sekolah setiap hari. Kalau larat.

Apa azam anda pula? ^_^

13 comments:

  1. selamat tahun br..wah azam bagus nie...tp jgn azam nak tutup terus blog ye...

    ReplyDelete
  2. Selamat thn baru yati..
    jgnlah tutup blog ni yati..nnti kalau rindu yati camne...??????
    Selamat kembali ke sekolah utk amirul n hafizan....

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru yati.. selamat untuk azam baru juga yati... kalo ade masak lebih tu, kurier lah ke Ipoh sikit.. ;)

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru yati. semoga sihat selalu. nak tiru menu bekal anak ke sekolah boleh? hehe

    ReplyDelete
  5. Bawak bekal lg best..bley wat menu n anak2 bley pilih menu utk bekal diorang...=) tak sabar nk tunggu Fakhruddin besar...

    ReplyDelete
  6. Selamat kembali kesekolah untuk hafizan & amirul.... akak pun kalau boleh nak suruh bawa bekal tp bila kenangkan bekal selalu tak abih, terasa kemalasannya

    ReplyDelete
  7. HA....ada pun cik yati .rindu lama tak jumpa ...heheheh akak malas masak gak yati .pergi sekolah bawa bekal juga tapi roti atau bun...

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru juga...alaaaa jgn la tutup blog....hehehhehe

    moga terus sukses ngan keja2 kraf and supaya dapat lebih rezeki..yeahooo!!

    ReplyDelete
  9. Bagus azam Yati tu, sy pn klu blh nk bekalkan anak hari2 ke sekolah, tp apakan daya sy ni bkerja, kekdg letih xmampu nk buat...huhu

    Sga tahun ni akan jd tahun terbaik bt kita semua yer..

    ReplyDelete
  10. selamat tahun baru yati....
    Kak Ina tak de azam tahun ni...sbb azam yg lama pun belum tertunai..hehhehe...

    p/s...dik..jngan ler tutup blog ni....

    ReplyDelete
  11. Selamat tahun baru Yati...

    Jangan la tutup blog.. nanti terputus hubungan pulak.. huhu..

    ReplyDelete
  12. ohh..akak ada rumah kt kl..nnti klu sy kne trasfer pi kl, boleh kot sewa rumah akak..area mane erk?

    ReplyDelete
  13. Puan Zai,
    hehe.. bukan ape. Sebab selalu sangat tak update blog. Nanti orang boring pula.

    Kak Nza,
    selamat tahun baru, kak.
    Rindu Yati, kat FB kan kita kawan. :)

    Kakyong,
    selamat tahun baru, kakyong.
    hehhe... masak cukup-cukup je kakyong. Itu pun, selalu abis. Bila la Yati nak pi rumah kakyong ni ya. Bukannya jauh pun. :)

    Eis,
    Selamat tahun baru, Eis.
    Bekal anak Yati agak membosankan, Eis. Dia mesti ada telor. Tak roti celup telur, sandwich telor. :)

    Ina Cemmomile,
    nanti anak dah masuk sekolah, lagi la busy, Ina. Ina pun kerja lagi, kena la bangun awal nak siap bekal anak.

    Kak Mila,
    la, ye ke. Nape izzah tak makan ya. Amirul tu malas nak beratur beli makan, macam Yati juga masa sekolah, tu kesian tu, buat le.

    Kak Suzie,
    Hehhe... rindu kak Suzie juga!
    Itu paling senang tu kan, kak. Boleh juga, asal boleh budak makan.

    Kak Fidah,
    Kita sibuk, nak update susah, tu terpikir juga nak tutup blog tu.
    Amin, amin... thank you, kak!! ♥

    Hajar,
    kita buat ikut kemampuan badan la Hajar. Kalau kita tak cukup rehat, susah juga tu.
    Ye, amin... :)

    Kak Ina,
    Selamat tahun baru, kak.
    Hehhe... ok ler, Yati tak tutup blog.
    Kak Ina harap bersabar ye, sebelum kak Ina order bolero ada 2 order cross stitch dah. 1 dah siap, sekarang Yati tgh buat second one. Lepas tu, pastu dapat buat bolero tu. Kena ikut turn ya, kak. Timasih. ♥

    Zila,
    selamat tahun baru, Zila.
    Kita kan boleh berhubung through YLM. Hehhe.... ok la, Yati tak tutup blog la. :D

    Sahrom,
    Dah ada penyewa dah, Sahrom. Baru je dapat.
    Area Cheras. Bersebelahan Bandar Tun Hussien Onn. Husband akak dulu naik motor, 10 minit je dari rumah Cheras ke KLCC.
    Tapi rumah atas la (tingkat 4). Lif takdak.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea