Thursday, December 15, 2011

Felt keychain - Pokok

Tanya sama pokok
Apa sebab goyang...?
Mungkin sebab tak dapat masuk juara lagu kot...
 

Hari tu masa buat coin purse tu, ada potong kain felt. Alang-alang tu, Yati potong lebih sikit, untuk buat keychain pula.

Last sekali, posing semua...


Semua masuk ready stock kedai. 

Saiz: 2.5 inci X 2 inci (tidak termasuk panjang keychain ring).

Harga: RM5

Hari ni, pagi, husband Yati nak pi hantar borang BR1M tu. Kami pun ngekor la sekali. Nak pi LHDN Ipoh, rasa mesti ramai orang, sedangkan kami tak leh lama, sebab husband time-out sekejap je. Jadi kami pun pi pusat kumpul hasil di Sitiawan. Bila dah selamat hantar dan balik rumah, tengok-tengok ada pejabat rakan muda kat Seri Iskandar ni pun boleh terima borang tu. Heeee... apeda... ^_^

9 comments:

  1. salam yati.

    lama kita tak tinggal jejak sini kan.
    Apa khabar?
    Cantik keychain pokok tu...suka tengok..:)

    ReplyDelete
  2. Comeynyer....
    Walaupun simple tp sgt3 comel.. ^_^

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak..

    lama tak singgah sini...

    semoga kak sekeluarga senantiasa mendapat rahmat Allah SWT ya :-)

    ReplyDelete
  4. Banyaknya pokok yang cute miut... :)

    Selamat berhujung minggu Yati... :)

    ReplyDelete
  5. cantik keychain2 tu yati..

    dah submit.. & sma2 kita tunggu prosesnya.. rezeki INsya Allah, ada..

    ReplyDelete
  6. sgt cntik ! mcm tringin nk buat hadiah jer ... hmm ;)

    ReplyDelete
  7. Epid,
    hehe.. thank you! :)

    Kak Yus,
    lamanya tak singgah blog kak Yus. :)
    Yati Alhamdulillah, sihat.
    Terima kasih, kak.

    Langit Pertama,
    terima kasih!!! :D

    Sahromnasrudin,
    waalaikumsalam Sahrom.
    Amin, yarabbal alamin...

    Zila,
    hehe.. saje test felt baru juga, yang sambar kat Daiso masa pi KL sebelum ni. Tu buat lebih sikit keychain. :)

    Kakyong,
    terima kasih, kak.
    Insya-Allah, kak. Banyak tu, RM500. Boleh guna untuk kegunaan sekolah anak juga.

    Ummi Hanie,
    timasih.
    Memang comel kalau kita jadikan hadiah. :)

    Kak Nza,
    timasih, kak. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea