Friday, December 09, 2011

Cinderella's Stepsister

Sape tengok citer ni, angkat tangan..! Hehhe...


Dah lama sangat Yati tak layan citer Korea. Last sekali citer Korea yang Yati tengok dari awal sampai akhir, citer Winter Sonata. Lepas tu ada la 2-3 citer tengok, tapi tak ikut betul-betul.

Tapi citer Cinderella's Stepsister ni satu hari, kebetulan Yati boleh tertengok. Kebetulan, episod 1 pula tu. Terus melekat.

Terer betul orang Korea ni buat citer ya. Sampai boleh tersentuh hati kita. Ada la 3-4 episod dia, Yati boleh termenangis tengok. 

Masa Ki Hoon tu pergi, tinggal surat, tapi Hyo Seon tak bagi kat Eun Jo. Pastu Eun Jo pergi tepi pantai, dia nangis tu. Kita pun boleh terasa luluhnya... terer la pelakon dia.

Cinderella's Stepsister ada Isnin sampai Jumaat, pukul 5 petang, TV2. Tapi tak lama lagi nak abis dah citer ni. Huu... sedih... 

Selamat hujung minggu semua! Take care! ^_^

12 comments:

  1. ada copy download kat rumah, dah habis tengok dah... mmg sedih sangat. Jangan lupa tengok sampai habis yerrr

    ReplyDelete
  2. melor pun suka tgk tapi x dpt tgk betul2 sbb berebut tv gan ank

    ReplyDelete
  3. Alamak tv2 pun ada juga ke.akak jarang nak ikut sebab kalau dah ikut dah tak bleh nak toleh ke lain.Tapi anak-anak memang rajin dok mengadap kimci drama...

    ReplyDelete
  4. akak tak pernah tengok citer korea...

    ReplyDelete
  5. alamak , x sempat nak tgk.. sbb anak2 dok tgk spongebob di tv9... huhuuu

    Yatie,
    jom join
    http://ibualiya.blogspot.com/2011/12/contest-giveaway-ibu-sihat-anak-riang.html

    ReplyDelete
  6. ...kehkehkeh...saya tak tgk cite ni...tapi dok layan korea kat ONE...
    haishhh....anak pun sampai kena mengalah, klu tak, mak merajuk....harharharhar

    ReplyDelete
  7. ct malas nak tgk,sbb bila dah tgk nanti tak boleh tinggal,mcm berhantu pula bila tgk cite korea

    ReplyDelete
  8. ala.. dah nak abis ke.. baru terpandang iklan dia last weekend.. tak berpeluang nak layan masa cuti pantang nanti. hhehehe... :)

    ReplyDelete
  9. Kak Mila,
    ye ke kak. Kena ready tissue ni. Huu... harap happy ending la. Kesian kat Eun Jo tu.

    Melor,
    oh.. Yati pun tengok kat tv kecik, dalam bilik. Anak tengok kartun tv besor kat ruang tamu. Jadi la, dari tak dapat tengok langsung.

    Kak Suzie,
    hehhe... best kak. Betul, kalau dah ikut, nak jalan kuor rumah pun tak nak. Hehhe...

    MP,
    ye ke.. cuba tengok sekali, mesti melekat. :)

    Dalila,
    Sebab citer ni pukul 5. Orang yang kerja susah sikit nak tengok kot.

    Kakyong,
    hehhe... betul, sama la. Yati pun tengok kat tv kecik dalam bilik. sebab depa tengok kartun kat tengah rumah.
    Kalau free, Yati join ya, kakyong. :)

    Fieda,
    saya jarang tengok citer kat ONE tu. Tu la, bahaya kan cerita korea ni, mesti tengok kalau dah terikut. :)

    Ct,
    betul, betul! :D

    Zila,
    takpe Zila, kat youtube ada. Search je tajuk citer ni. HD lagi, sangat clear! :)

    ReplyDelete
  10. yatie..akak suka sanat citer korea..tapi waktu tayangnya..baru nak balik kerja..belum sempat sampai rumah..dah habis..

    ReplyDelete
  11. Kak Erna,
    hehe... citer ni kat youtube ada, kak, kalau akak nak tengok. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea