Thursday, November 10, 2011

Outing...

Assalamualaikum...

petang Isnin lepas, cuaca baik, jadi kami pi jogging. Yati je yang jogging. Anak-anak main kat playground. Kalau lah dapat buat tiap-tiap hari. Tapi ada hari, hujan waktu petang. Dan ada hari juga, malas nak jogging.


Weeeeee.... lepas pusing-pusing, turun pening..


Amirul ni, dah besor pun nak main kuda.


Budak berdua ni kan... tak nak tukar baju angry bird yang aunty dia orang baru bagi. Lepas mandi dia orang nak pakai balik. Tapi sekarang dah basuh dah, mana boleh pakai baju sama hari-hari, masam!


Sulaiman ni memang berani. Kita yang takut dia tertonggeng.


Mama jogging 3 round je, itu pun bukan round tasik yang besor tu. Round bulatan yang kecil je, letih ler, hehe... Pastu jalan-jalan tengok dalam tasik ada ikan tak. Sambil tengok sunset.


Kat mana ni? Kat UTP la.

Orait. See you later.. ^_^

12 comments:

  1. SALAM,
    BAGUS BERJOGING TU ! TERUSKAN. DAH LAMA LF TAK BALIK KE PERAK

    ReplyDelete
  2. Rajinnyer Yati joging..

    Cantiknyer sunset..

    ~Siti Hajar~ (Blog sy masih problem..huhu)

    ReplyDelete
  3. ti, rajin nyer jogging. aida ni rasa nyer da lebih 6 bulan x jogging... hmmmm.... sungguh tak sihat, kan?

    nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

    ReplyDelete
  4. suka nyer dia owg dapat main2....pemandangan cantik sangat...;d

    ReplyDelete
  5. Lamanya tak g jogging ...sejak tak ada pembantu ni tak sempat je...suka betul anak-anak yati

    ReplyDelete
  6. akak pun dah lama tak jogging....badan dah rasa lain macam jer....

    ReplyDelete
  7. kalu joging mesti sakit kaki sbb joging area umah berbukit, berjoging mendaki...lama tak joging kak...

    ReplyDelete
  8. lamanya tak joging, makan tahun jgk la :( tgk gambar sunset tu rasa damai je.

    ReplyDelete
  9. assalam yatiesuka tengok sulaiman tu..budak2 ada yang beraninya yatie..tak takut lansung dia kan..

    ReplyDelete
  10. bagus utk kesihatan tu yati..akak dh lama xbrjogging ttp skrg brgasak tgh padang latih budak utk kejohanan olahraga...

    Geram tgk 3 org teruna ensom tu.....
    mesti seronok anak2 kalau outing kt playground....

    ReplyDelete
  11. comel2 anak yati..suka akak tengok..seronok tengok anak2 baya ni..

    laaa..akak termiss entri yati yang lepas.mekaseh ya yati sudi cuba cucur kentang tu..lain kali boleh masukkan karot atau sayur2 spt kangkung dsbnya.tapi kangkung tu yati boleh blend.menu ni sesuai untuk anak2 yg susah sgt nak telan sayuran hijau...:)))

    ReplyDelete
  12. Luahfikiran,
    Datang la cuti-cuti sini, Dato. :)

    Hajar,
    Takde la rajin. Seminggu sekali pun susah. Waakakakaka...

    Aida,
    Jom jogging jom...! :D

    Yana Run Away,
    budak-budak ni memang, pantang ada playground, tak ingat kita dah. :)

    Kak Suzie,
    ha ah, sebab jarang bawak kot. Musim hujan ni lagi la, dia orang main dalam rumah je. Bila dapat kuor, gumbiranya...

    MP,
    MP dah slim dah, lain ler Yati.. kembang.. :)

    Puan Zai,
    Letih tu, panjat bukit. Sedangkan Yati ni pun, dah lenguh dah kat betis.

    Epid,
    Ko takpe tak jogging pun. Dah slim dah body tu. :)

    Kak Erna,
    waalaikumsalam Kak. Betul, kak. Sulaiman ni memang berani bab main-main ni. Tapi dia takut hujan. Bila guruh je, cari Yati. Hehhe...

    Kak Nza,
    Itu kira bersukan juga tu, kak. Mesti penat.
    Ye la kak, budak-budak ni bila bawa jumpa playground, memang gumbira tak ingat kita dah.

    Kak Anim,
    Anak-anak Yati comot kak. :)
    Itu la dia. Lain kali Yati nak blend sayur, campur sekali dalam cucur. Terima kasih, kak Anim.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea