Tuesday, November 08, 2011

Hairclips

Assalamualaikum...

Salam AidilAdha. Hari tu tak sempat Yati nak update blog, sudah balik rumah mak di Lumut. Ni pun ada bawa balik daging korban sikit, sebab mak tak boleh makan daging.

Yati ada buat haiclips. Sebahagian dari gambar adalah untuk order customer. Yang bakinya, masuk ready stock kedai.

Hairclips dengan bunga felt.
Hairclips dengan bunga crochet

Hairclips dengan two-layered felt flower.
Kalau ada yang perasan, ada hairclips di atas sama design dengan yang Yati pernah buat sebelum ni. Sebab customer dah berkenan color tu, jadi Yati buat semula. ^_^

Hari ni hari Selasa tau. Yati rasa macam hari Isnin je.

14 comments:

  1. SALAM,
    HEBAT BUSINNESS LADY NI ! TERUSKAN DAN DIDOAKAN BERJAYA

    ReplyDelete
  2. Salam Aidiladha utk Yati...jngn makan daging bnyak2 tau....

    ReplyDelete
  3. salam aidiladha yatie..betul yatie...hari ni selasa..he he..semalam cuti..hari ni lupa pulak kan..

    ReplyDelete
  4. nice hairclips.. ;) salam aidiladha Yati!

    ReplyDelete
  5. Comel2 hairclips tu, Yati :) Saya tk sabar bdk2 ni ke sekolah, sini masih cuti. besok baru start.

    ReplyDelete
  6. saya suka ini. pasi banyak yang beli dalam jumlah besar ya

    ReplyDelete
  7. comel....suka juga warna purple tu

    ReplyDelete
  8. Luahfikiran,
    Amin.. amin.. yarabal'alamin... ^_^

    MP,
    Salam Aidil-Adha, MP.
    Betul, betul, bahaya. Nanti naik kolesterol, kan.

    Kak Erna,
    Salam AidilAdha kak Erna. Itu la, masa check buku sekolah Amirul baru teringat. Eh... hari Selasa rupanya semalam.

    Marie,
    Thanks, Marie!
    Salam AidilAdha to you too.. :)

    Kak Aisyah,
    Terima kasih, kak Aisyah. :)
    Seronok nya, cuti panjang. Macam Kelantan la, Johor kan. Dia extra cuti satu hari.

    Kak Nza,
    Terima kasih, kak Nza. :)

    Yana Run Away,
    Terima kasih.
    Takde la kreatif, biasa je. :)

    Rusydi Hikmawan,
    boleh la tahan. :)
    Thanks singgah sini ya.

    Kak Suzie,
    Terima kasih, kak.
    Yati pun suka, semua color la. :)

    ReplyDelete
  9. yati,
    cantik2.. kakyong suka yg pic 1 tu..

    ReplyDelete
  10. Kakyong,
    terima kasih, kakyong.
    Wah, ramai suka yang purple ni. :)

    ReplyDelete
  11. suka yang purple tu.. macam orkid.. :)

    ReplyDelete
  12. Zila,
    thanks, Zila.
    Rasa nak buat lebih banyak bunga purple tu, sebab ramai suka purple. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea