Sunday, November 13, 2011

Felt keychain - Owl

Assalamualaikum...

dah lama Yati tak buat felt keychain ni. Jadi, burung-burung hantu ni semua sebagai ready-stock kedai Yati.


Last sekali, posing semua, sebelum masuk kotak ready stock.


Keychain owl ni berukuran 6 cm X 6.5 cm, tidak termasuk panjang keychain ring.
Setiap satu berharga RM5, tidak termasuk kos pos.


Projek seterusnya, saya nak siapkan crochet-a-long projek ni. Tak siap-siap lagi dari hari tu. 

Selamat, semua! ^_^

16 comments:

  1. Yati, comelnyaaaa... akak suka owl yang bulu mata dia melentik tu hehe...

    ReplyDelete
  2. Yati..comelnya..memang kreatif la yati ni..

    ReplyDelete
  3. comelnya...kreatif betul yati..jeles akak tgk..dulu rajin juga buat kraftngan ttp sejak brjinak dgn blog n FB segalanya brkubur.....hu.hu.hu...

    ReplyDelete
  4. waaahh....buat subang pun nampak cute neh...hekhek..;d

    ReplyDelete
  5. Comel2nye!! Saya paling suke yg ada bulu mata & pejam mata tu! So cute!!

    ReplyDelete
  6. Kak Nisa,
    tu owl betina tu, tu pasal bulu mata dia lentik, pakai maskara. Hehhe..

    Kak Erna,
    Terima kasih, kak. Takde la kak, biasa je, mengisi masa lapang dengan hobi sambil cari duit dari rumah. :)

    Aida,
    thank you, Aida! :)

    Mengait,
    alamak... sila kenalkan diri anda. Profile not available pula, camne Yati nak singgah balas. But, thank you ya! :)

    Kak Nza,
    Kena cari masa, kak. Kalau layan online je, memang tak leh siap crafts. :)

    Yana Run Away,
    besor sangat ler nak buat subang. Buat loket rantai lebih sesuai kot. Kikihkih....

    Kak Aisyah,
    yang ada bulu mata tu, owl betina. Yang pejam mata tu, tengah tidor. Next time Yati nak buat character lain pula owl-owl ni, baru dapat idea dalam kepala. :D

    Kak Suzie,
    yang tu la paling cepat nak buat. Sebab tak yah lekat mata. Hehhe... owl tengah tidor tu.

    ReplyDelete
  7. comelnya....Yati buat apa pun pasti mnjdai....mmng kreatif...

    ReplyDelete
  8. banyaknya burung.. :) suka yang pink.. burung betina kan tu? hehehhe.. :)

    ReplyDelete
  9. MP,
    terima kasih. :)
    Malu Yati, takde la MP, masih belajar lagi dan mencuba lagi..

    Zila,
    Ha ah, Zila. Yang betina tu ada bulu mata lentik. :D

    ReplyDelete
  10. comei2... sy sukaaa..
    sy nk buat craft pun xsempat lg akak.. operasi baru bermula dgn memotong kain felt.. sapa2 nk borong leh tgk kat link...
    http://untukmuibunadia.blogspot.com/

    akak Yati, sy tumpang promote yer?
    10s akak (*_*)...v

    ReplyDelete
  11. nk tempah sepasang yg first pink ngan biru. ngan yg coklat gelap tu..

    nk buat hadiah kontest.. ^_^

    kalo dapat sponsor best jugak hehe..kalo x leh pun,half price pun jadi la hehe

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=376647992366831&set=a.234832449881720.64718.204349686263330&type=1&permPage=1

    ReplyDelete
  12. Annur Syuhadah Saffrone,
    nak sponsor tak dapat la dik.
    Baru hari tu dah sponsor orang.
    Kalau jadi nak 3 biji keychain owl ni, harga RM15.
    Segala butir nombor akaun ada di page How to Buy di yatiandstitch.com
    Poslaju RM6.
    Jadi total RM21. Diskaun la, singgit. Jadi total RM20 sahaja.
    Kalau betul nak, email bukti pembayaran bersama details Annur ke yati_my@yahoo.com.
    Timasih. ^_^

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea