Thursday, October 13, 2011

Shop Eiska Giveaway

Assalamualaikum..

Dah lama Yati tak mencuba nasib masuk giveaway ni. Lagi pun, kawan kita juga yang buat. Mesti sokong! ^_^

Shop Eiska Giveaway

Ok, syarat-syarat penyertaan seperti berikut:

  1. Copy gambar GA berserta link di sidebar blog anda jika anda mempunyai blog --> Sudah!
  2. Buat entry mengenai GA -- optional (tapi ada hadiah tambahan jika menang GA) --> Ok!
  3. Follow blog Shop Eiska dan letak link di blog list anda -- optional (tiada paksaan) --> Sudah!
  4. Follow blog Little Marquise dan letak link di blog list anda -- optional (tiada paksaan) --> Sudah!
  5. 'Like' fb page Shop Eiska dan fb page Little Marquise -- wajib :) --> Sudah!
  6. Tinggalkan jejak anda (link blog dan ID fb) di ruangan komen --> ok!
Antara hadiah giveaway!
... dan ini juga
 Jom kita sama-sama memeriahkan! Klik sini untuk join!  ^_^

    11 comments:

    1. fuuhh, moga k.yati ant yg bertuah... :)

      ReplyDelete
    2. yatie..semoga yati bertuah kali ni dah dapat hadiah GA ni

      ReplyDelete
    3. Shop Eiska,
      welcome. Pleasure to join. :)

      Ziraziz, Kak Erna, Kak Suzie dan Kak Nza,
      terima kasih! Tapi kalau GA guna random ni, susah skit nak menang, dari dulu Yati kurang luck. :)

      ReplyDelete
    4. wah....santik ar hadiah nyer...;d

      ReplyDelete
    5. good luck ye kak..harap2 menang..:) menarik gak hadiahnye ni..

      oooh senior la ni kirenye..xsangke same gak ye CS110..ok wish me luck:)..ngat nak smbung smpi degree jew pastu keje..

      ReplyDelete
    6. Run Away,
      join le sekali. :)

      Ila Walnut Shoppe,
      Timasih. Good luck, Ila! Apply sambung degree kat mana pula lepas ni? :)

      ReplyDelete
    7. insya Allah kt Shah Alam kot :) jauhnye dari kampung halaman..

      ReplyDelete
    8. Ila Walnut Shoppe,
      IC.. selamat belajar ya nanti. Jaga diri.. :)

      ReplyDelete

     

    Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea