Friday, October 07, 2011

Knitted pouch with crocheted flower

Assalamualaikum...

Yati siapkan pouch kait ni semalam. Sesuai untuk simpan handphone. Ready made item dalam stok Yati and Stitch.


Lupa plak nak share. Cross stitch birthday kad, order dari customer dan sudah selamat sampai pada tuannya.


Yati tulis resit customer, sekarang bulan 10. Tapi Yati tulis bulan 9. Cepat sungguh masa berlalu. Macam hari ni, sekejap tengok jam, pukul 9. Sekejap lagi tengok, dah pukul 10. Aiya... saya belum masak lagi. Minta diri dulu ya. Mau masuk dapur. 

Selamat berhujung minggu semua! ^_^

11 comments:

  1. lawo....akak pun kain 2 bakul belum lipat semlm tak ada kat rumah keje pun bertambah.macam keja oips la kan...bila cuti balik je kerja bertimbun

    ReplyDelete
  2. Yati.. pouch tu nmpk sedap..yum..yum.. macam aiskrim.. hehe.. sweet la color bunga tu.. :)

    dah sampai hujung minggu?? memang cepat masa berlalu.. selamat mendengar pengumuman bajet petang ni.. :)

    ReplyDelete
  3. Hi Yati! Masa bg kita sebagai ibu mmg cepat berlalu..Saya suke sgt dgn pouch tu! Bila lah saya nk pandai knit ni? :( suke tengok stitch tu, stockingnette(sp?) ye?

    ReplyDelete
  4. halusnya pouch tu yati
    mcm stokin baby pun ada

    ReplyDelete
  5. Yati,

    comel jer pouch tu.. dihias dgn bungan kait.. :)

    ReplyDelete
  6. kerja tgn k.yati mmg tip top..

    a,ah la, pejam celik dh ujung thn dh..

    ReplyDelete
  7. trlalu cpt masa brlalu.....

    ReplyDelete
  8. pouch tu cantik dan sedap ar....;d

    ReplyDelete
  9. apa pun yg Yati buat tetap manrik dan comel ..kreatif betul..

    ReplyDelete
  10. kalau warna coklat nampak best cikit kan, kak...warna tanah nampak natural..apepun, mmg cumil bekas henpon tue...

    ReplyDelete
  11. Kak Suzie,
    timacih. :)
    Kerja kita kat rumah ni sampai bila pun tak abis, kan kak.

    Zila,
    Timasih, Zila. :)
    Hehhe.. dengar bajet hari tu sekejap-sekejap je. Ter-dozed off depan tv.

    Kak Aisyah,
    Kak Aisyah pun boleh knit juga, kalau kak Aisyah nak. :)
    Ye, bahagian warna purple dan blue tu stockinette stitch (knit one row, purl one row) dan bahagian color green paling atas, Yati rib knit one, purl one, selang seli sampai end. :)

    h4ni3,
    Yati guna jarum knit kecil. Suka tengok hasil yang halus juga. :)

    Kakyong ya ni,
    terima kasih, kakyong. :)

    Ziraziz,
    timasih, cikgu.
    Itu la dia, lagi 2 bulan nak masuk tahun baru. Cepat sangat.

    Kak Nza,
    betul, betul, betul.

    Run Away,
    hehhe.. timasih. :)

    MP,
    Timasih. Yati masih belajar dan cuba-cuba lagi. :)

    sahromnasrudin,
    Kak Yati pun suka color coklat. Tapi bila kait color coklat, suami akak selalu kata, guna la color ceria sikit. Hehhe... timasih, sahrom. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea