Tuesday, October 25, 2011

Flower felt hairclip

Assalamualaikum...

Yati sibuk sikit. Tu pasal blog tak ber-update. 

Hmmm... Yati buat sepit rambut di bawah untuk anak seorang customer, yang sudi datang ke rumah, untuk order pattern photo stitch dengan Yati.


Terima kasih pada Kak Leen, dari Kedah,  yang sudi singgah rumah Yati. ^_^

Ada banyak benda nak kena buat ni. Tapi singgah blog dulu, rindu nak tau cerita kawan-kawan. Nanti Yati blogwalk slow-slow ya. 

Semoga hari ni adalah hari yang ceria bagi kita semua!

17 comments:

  1. rajinnya yati buat bende cinonit mcm ni... cute, akak suka kaler pink tu...

    ReplyDelete
  2. so sweeet!!
    kemasnyer jahitan yati.. :)

    ReplyDelete
  3. Kiutnye yg biru+ungu tu..sbb sy suke biru :)..nampak kemas+comel+perfect!

    ReplyDelete
  4. comelnya pandai bibi ku buat....

    ReplyDelete
  5. cantik betul2 kreatif la yati ni.

    ReplyDelete
  6. Selam Yaticim,
    MashaAllah cantiknya!! Kemas sangat2.. teringat Mak saya pun ada puji sebelum ni masa tengok key-chain anak ayam yang Yati buat, Mak kata halus orang ni buat kerja, kemas sangat! Keep up the good work!

    ReplyDelete
  7. Yati..kalau lama yati tak update tu..tau dah..tentu yatie sibuk kan..

    ReplyDelete
  8. apsal cantik sgt nie....hehehehe

    ReplyDelete
  9. comel...akak pun cari gak nape yati tak ada ni ...sibuk kot ...heheheh rindu la pula

    ReplyDelete
  10. ct pun baru balas kunjungan,dah lama tak buat blogwalking

    ReplyDelete
  11. Kak Nisa,
    yati suka buat benda cute. Ralit je buat sepit rambut ni. Tak caya, cuba try buat untuk baby. Mesti comel! :)

    Eis,
    Eis pun sama kreatif juga!!! :)

    Zila,
    Thanks, Zila. Besar-besar jarak blanket stitch tu, patutnya Yati jahit rapat lagi.

    Ila Walnut Shoppe,
    Eh, sama la peberet color kita, biru! :D Thanks, Ila!

    Awenaga abe ku yang bulat,
    malam ni picit bi ya! Heeee...

    Melor,
    Melor pun apa kurangnya! :)

    Ayza,
    Yati kena cari kain ni, sebab kembang sampai koyak.
    Heee... timasih, Ayza!! Hugsss!

    MP,
    timasih, MP. :)

    Kak Erna,
    sibuk dan cuaca tak benarkan buka computer kak, takut kilat! :)

    Ina,
    timasih... :)

    Kak Aisyah,
    Thank you, kak. :)

    Kak Suzie,
    ooo.. patut la bulu mata Yati asyik gugur, ada yang rindu rupanya, terharu yati.. :D

    Kak Nza,
    Terima kasih, kak! :)

    Ct,
    tu la, sibuk je buat entri sensasi ya! :D

    ReplyDelete
  12. kemas and cute nya hasil tangan yati ni....bravo babe!

    ReplyDelete
  13. Fida,
    thank you, thank you! :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea