Friday, September 30, 2011

Page Award dan things that make me smile...

Assalamualaikum...

Yati ada tambah satu lagi page kat blog Yati ni. Khas untuk tampal award-award yang pernah kawan-kawan bagi. Itu pun Yati rasa, ada yang Yati tertinggal nak tampal. Rasa macam artis la pulak. Hehhe.. Ada kawan yang bagi award tu yang sekarang dah tak aktifkan blog dia dan yang dah lama Yati tak singgah. Tapi Yati gantung juga la, buat kenangan. ^_^

Award paling baru terima, dari kak Dee. Thanks, kak Dee.

 Lagi... meh tengok gambar yang boleh ceriakan Yati kat bawah...

Sulaiman, masa 1 tahun
Sulaiman, pakai spek bapaknya
Amirul
Eh, ni gambar masa kami nikah la. ^_^ Tahun 2001
Sulaiman, baru lahir
Gambar Hafizan dan Amirul masa lahir takde dalam softcopy. Sebab masa tu, takde camera digital lagi. Kamera yang amik, cuci, simpan dalam album tu. Hehhe..

Yati dapat tahu hari ni, ada seorang kawan masa study, akan menunaikan haji dalam masa terdekat ni. Semoga Mimie selamat pergi dan selamat kembali. Sebaya dengan Yati. Semoga dapat menjalani ibadah haji di sana dengan tenang. Bila pula la giliran kita, kan. Rasa gembira untuk dia, plus sayu pula. ^_^

Selamat berhujung minggu semua!

15 comments:

  1. sweetnye gmbr pengantin baru tu... hehehe...

    Selamat berhujung minggu Yati.. :)

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt award. hehe, comellah ms kawin tu :)

    ReplyDelete
  3. ha'ah..sweet gambar nikah yati :D
    selamat berhujung minggu, yati. mancing ke?

    ReplyDelete
  4. Sulaiman masa baby tu sebiji mcm muka yati...heheh.

    ReplyDelete
  5. cutenya yati masa jd pengantin....sbb tu anak2 pn comel...

    ReplyDelete
  6. SALAM,
    DAH 10 TAHUN ! MOGA TERUS BAHAGIA

    ReplyDelete
  7. waa...santik pig pengatin tu...memory tu kan...;d

    ReplyDelete
  8. YATI... SUKE ARR TGOK GAMBAR NIKAH TU... SUCI JERR AWWWW

    ReplyDelete
  9. gambar nikah tu yg plg menarik minat.. :)

    moga bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  10. Yati,

    gambar anak2 masa baby memang sejuk mata memandang..


    just nak inform Yati supaya delete 2-2 link blog kakyong , lepas tu add kan semula ya.. sbb ada setting yg kakyong dah tukor..

    nanti add semula ya

    kakyong72.blogspot.com dan
    www.kakyong.com (this blog no longer guna hosting)

    ReplyDelete
  11. gambar kahwin yg penuh nostalgia kan, kak

    ReplyDelete
  12. Zila,
    Hehhe.. zaman muda remaja. Skrang dah remaja purba. :D

    Ayu,
    Itu la, terharu bila orang bagi award kat kita. Tandanya, dia ingat kat kita, kan. Tu Yati gantung tu. :)

    Eis,
    Hehe.. takde la. :)
    Tak mancing pun. Pi piknik air terjun. :)

    h4ni3,
    macam budak jepun pun ada, kan.

    Kak Suzie,
    hehhe... anak mak. :)

    Kak Nza,
    takde la kak. Mana ada cutenya.

    Dato,
    Terima kasih, Dato. Amin...

    Run Away,
    ye la. Tengok gambar lama, tersenyum sorang-sorang. :)

    erinsz,
    hehhe... malu i! :)

    Ziraziz,
    terima kasih, cikgu. Amin... :)

    Kakyong,
    orait. Patut la hari tu, dia keluar page lain, bukan page entri terbaru. Nanti Yati update. :)

    Sahromnasrudin,
    ye.. dah tua-tua ni, tengok gambar lama, sengih sorang-sorang. :)

    ReplyDelete
  13. Selam Yaticim,

    Cantik-cantiknya gambar.. paling best gambar kahwin Yati dan gambar Sulaiman baru lahir.. so sweet!

    ReplyDelete
  14. Ayza,
    memang kalau Yati rasa down pun, suka tengok gambar anak-anak masa baby dan imbas kenangan manis. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea