Monday, July 11, 2011

Setelah dibingkaikan

Assalamualaikum...

Setinggi penghargaan kepada Cikgu Norhashikin bt Haroon, SMK Sultan Badlishah, Kulim, Kedah, yang sudi berkongsi dengan Yati, gambar cross stitch potret Sultan dan Sultanah Kedah setelah dibingkaikan.

Cross stitch potret Sultan Kedah, Duli Yang Maha Mulia Tuanku Abdul Halim Muazzam Shah Ibni Almarhum Sultan Badlishah
Cross stitch potret Sultanah Kedah, Duli Yang Maha Mulia Tuanku Haminah Hamidun

Yati ada tulis mengenai tempahan cross stitch Sultan dan Sultanah di sini.

Yati suka tengok cross stitch potret ni, lebih-lebih lagi bila sudah frame.  :)

Sekian.

24 comments:

  1. nmpk exclusive blh dah diframekan...cantik!!!

    ReplyDelete
  2. wow memang cantik sgt...terpegun seketika

    ReplyDelete
  3. Kak Yus,
    Timasih. Framenya pun cantik, kan kak. :)

    Hajar,
    Memang. Bila dah frame, cross stitch nampak lagi la cantik! :)

    Kak Nza,
    ^_^

    Kak Aisyah,
    Timacih. :)

    Kak Su,
    tu la. Bila gantung kat dinding, tak jemu mata memandang.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak yati..very nice and beautiful hasil keje tgn akk...mcm lukis tgn...akk mmg kreatif.semoga terus berjaya ye kak.

    ReplyDelete
  5. cantiknya kak yati.. ya Allah.. kagumnya :) all the best kak!

    ReplyDelete
  6. cantik..mcm di lukis..esp potret sultan...

    ReplyDelete
  7. setelah diframe..bertambah cantik...Yati mmng kreatif...mmng terpegun tengok..

    ReplyDelete
  8. cantik...suka sangat.tabiklah kat yati...frame tu warna chrome lawa la

    ReplyDelete
  9. tahniah yati..
    hasil kerja keras yg berbaloi.. gigih nak siapkan ni...

    lepas diframe nampak sangat matching..

    ReplyDelete
  10. its awsome.... tahniah yati tmpahan masuk istana gitu.

    ReplyDelete
  11. Cantik hasilnya...nk kena try jugak ni..

    ReplyDelete
  12. Anonymous,
    waalaikumsalam. Awat tak tinggal nama ni? :)
    Terima kasih ya.

    Sindar,
    thank you, thank you! :)

    Kak Shima,
    timasih. :)

    Ziraziz,
    ya, biasanya dari jauh memang kita akan nampak macam lukisan tangan.

    MP,
    timacih, Mp. Takde la, biasa je.

    Kak Suzie,
    Frame tu ditempah oleh cikgu sekolah tersebut. Pandai beliau pilih frame.

    kakyong,
    ya kakyong. Alhamdulillah, lega bila semuanya dah selamat.

    Nisa,
    Alhamdulillah. :)

    Ajnie's,
    timasih. Cuba la.

    ReplyDelete
  13. salam yati ........
    cantiknya bila dah berbingkai. berbaloi penat lelah menjahit kan. tahniah yati

    ReplyDelete
  14. Hanim,
    terima kasih.
    Ya, Alhamdulillah, lega bila semua sudah selesai.

    ReplyDelete
  15. tahniah yatie..memang cantik..

    ReplyDelete
  16. wahh..ada kelas gitu :)agaknya ni je satu dlm dunia yg cross stitch gambar sultan dan sultanah.
    cantik2x:)

    ReplyDelete
  17. Sahromnasrudin,
    Timasih. :)

    Kak Erna,
    Timasih, kak. :)

    Ayu,
    hehe... timacih, Ayu.
    Wallahualam. Mungkin kot. :)

    ReplyDelete
  18. Ummi Hanie,
    Terima kasih, segan akak. Takde la, ada orang lain lagi hebat. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea