Thursday, July 07, 2011

Last knitted headband sebelum tutup sementara...

Assalamualaikum...



Hi! Nama saya ultraman ketot.

Tuan saya, Yati, agak sedih sikit, sebab baru terima berita hari ni, pakwenya kena transfer ke Kedah. Dia minta maaf, sebab nanti tak dapat online laaaaaaaaaama sangat. Bulan Ogos baru dapat online kot. Baru je nak warm-up balik kan, lepas cuti buat projek besor hari tu. Ni, dah tak dapat online semula.

Nak kena urus pindah anak sekolah, nak pack barang yang banyak satu rumah ni, nak cari rumah sewa kat Gurun, nak tutup streamyx, talian tetap, bla... bla...

Kalau rindu, sms la Yati. Order semua TUTUP! Minta maaf. Sobs.. sobsss... nak tinggalkan Perak..

P/S: Saya pakai headband, pattern bunga baru ni, Yati baru buat. Cun tak? ^_^

24 comments:

  1. selamat berpindah tenpat baru yati..

    ReplyDelete
  2. Laa...tak ape lah, Yati. Bukannye lama lagi tu. Pejam celik, pejam celik dah bulan Ogos pas tu dah nak raya dah. Selalu ke pindah2 ni? Bila nak pindah ni? Nanti Yati email saya ye...
    P/S: Comel headband tu!

    ReplyDelete
  3. Selam Yaticim,
    Selamat berpindah, InshaAllah akan lebih sukses dan gembira di tempat baru nanti. Pasti akan rindu blog Yati ni, as much as u can please update k? Semoga dipermudahkan Allah segala urusan Yati sekeluarga. Take care.. kolay gelsin!
    *hugs*

    p/s: Headband, bunga yg Yati kait sangat cantik!

    ReplyDelete
  4. lama lagilah nak berjumpa di alam maya ni...banyak keje kena buat klu nak pindah ni..

    ReplyDelete
  5. sayang kan...kalau uma yg akan duk nie uma beli..dah kne disewakan huhuhuh..

    selamat berubah angin ya

    ReplyDelete
  6. semoga dipermudahkan segala urusan..
    btw, gurun tu dah dekat dgn rumah mak mertua saya. ada chance jumpa nih :D

    ReplyDelete
  7. berat keje2 pindah ni. byk benda nak kena settle. anyway put boleh!! chaiyok! bila dah lapang nanti, boleh la blogging ye. jgn tutup pulak

    ReplyDelete
  8. faham perasaan mu itew .. ape nk buat kan kak .. kenalah ikut suami trsyg ... ;) gurun tu dh dekat le kite ;)

    ReplyDelete
  9. moga dipermudahkan semua urusan yea yati...selamat berpindah...!

    ReplyDelete
  10. jgn sedeh yati ...... anggap ni satu pengalaman baru...kami semua sini sentiasa bersama yati....kedah kat alor setar ke? alor setar makan best hehehhe

    ReplyDelete
  11. pindah ke kedah? hehe.. subscribe lah digi ke, maxis ke.. hehehe.. selamat packing dan experient tempat baru...

    ReplyDelete
  12. Selamat berpindah ...tapi jgn pulak lupa nak buka blog nanti....ok

    ReplyDelete
  13. assalam yatie..nak buat camankan..kena la ikut..
    berpindah..akak cukup tak suka..penatnya berbulan bulan.

    ReplyDelete
  14. Laaa... dah nak pegi dah??? baru aje nak kenal2...

    ReplyDelete
  15. erm berapa thn nk dok kt kedah tu? xkanlah smpi pencen kot???

    ReplyDelete
  16. sedihnya...apa pn selamat memulakan penghidupan baru di tmpt baru....

    ReplyDelete
  17. selamat berpindah...lepas ni kita sambung berblog yer....

    ReplyDelete
  18. SCLover,
    terima kasih! :)

    Kak Aisyah,
    takde la selalu pindah pun. Kena pindah bulan ni, sebab 1st August, husband kena lapor diri.
    Thank you, kak Aisyah! Bunga headband tu nampak sikit kelopaknya berbanding bunga Yati sebelum ni. Dan Yati lagi suka pattern bunga baru ni.

    Ayza,
    Salam Ayza.
    Yati akan cuba update. Komputer barang terakhir yang masuk kotak. :)
    Terima kasih, Ayza! Hugsss Ayza balik!

    Ct,
    Ya, tapi takpe, kita buat satu-satu. :)

    Sahromnasrudin,
    Rumah akak kat KL tu dah disewakan lama dah. Kami sempat duduk tak sempat setahun, kena pindah Perak. Skrang, kena pindah lagi. Tak best dok rumah sewa, tapi nak buat camana, kan.
    Timasih, Sahrom. :)

    Eis,
    timasih, Eis.
    Boleh kot jumpa nanti, kalau ada jodoh, kan. :)

    Epid,
    Hehhe...! Boleh, boleh! Yakin, boleh! Insya-Allah, tutup sat je. Bukan selamanya.

    Ummi Hanie,
    ya, betul di situ! Di mana suami kena assigned, di situ la kita ngekor, ye tak.
    Ha ah, tapi skrang pun takde la jauh sangat sebenarnya, kan. :)

    Fida,
    Timasih, Fida!
    Tak la, tak sedih pun. Cuma berat hati sebab banyak memori di Perak ni. Dari anak kecik, sampai anak dah masuk sekolah.
    Kedah kat Gurun. :)

    Hani,
    Yati kurang suka broadband ni, hasil cerita kawan-kawan juga. Suka streamyx je. :)
    Thanks, Hanie.

    Bambam's,
    otomen ketot memang comel! :D

    Kak Suzie,
    timasih, kak. Nanti dah stabil semua, mesti buka balik, Insya-Allah.

    Kak Erna,
    waalaikumsalam kak.
    Hehhe... nak tak nak, kena harung juga la kak. Kita yang menurut perintah. :)

    Az,
    Hehhe... tak sempat jumpa pun, kan. Padahal dekat benor.
    Tak tau nak cakap. Kerja suami selagi diperlukan, kerja la. Kalau tempat tu tutup, pindah la. :)

    Kak Nza,
    Timasih, kak Nza! ^_^

    MP,
    Ya, Insya-Allah. Bila semua dah settle. :)

    ReplyDelete
  19. yati bakal jadi org kedah lah pulak...

    alahai, baru jer ebrangan, nak jumpa yati raya nih.. dah semakin jauh plak.. x per, masi boleh contact via online...

    ReplyDelete
  20. ala, dah nk pindah ke yati? tak sempat nk jumpa yati kat seri iskandar :( pdhal kita tak jauh pun kan..nk jumpa gak la, tolong packing brg ^^

    ReplyDelete
  21. Kakyong,
    tak pasti lagi la kakyong, tengah tunggu surat rasmi suruh pindah. Mungkin berubah lokasi. Hari tu cuma arahan mulut.
    Yati raya je balik Perak. Kan rumah mama Yati di Lumut. Jadi, kita masih boleh jumpa, Insya-Allah. :)

    Lynn,
    Segan la kita, rumah Yati dah jadi tongkang pecah, Lynn, penuh kotak. Tapi kalau nak jumpa, kita dating kat mamak boleh? ^_^

    ReplyDelete
  22. Lynn,
    dekat page Contact di yatiandstitch.com tu, ada contact number Yati. Lynn check la, bila free, pastu sms. Kita nyongket pekena teh tarik!! :D

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea