Thursday, July 14, 2011

Knitted headband with rose


Headband ni mungkin nampak kecik, macam headband untuk budak, tapi selesa pakai kat kepala orang dewasa. Dah cuba. Benang dia boleh stretch. :)

Sementara menunggu surat confirm lokasi pindah, baik Yati kait sesuatu. Yati ada lagi. Pagi tadi ada pos barang customer lagi.

Lagi Yati cakap nak pindah, dah tutup order, lagi ramai orang hantar gambar suruh convert to pattern cross stitch. Yati cuma buat order customer yang serius, yang bayar dulu. Siapa yang belum bayar, Yati tak buat. Yati ada banyak benda kena pack.

Selagi talian tetap rumah ni belum ditutup, selagi tu la Yati boleh online. Kalau tiba-tiba Yati senyap, semua cara contact Yati ada di page Contact di kedai online Yati.


Masa Yati taip entri ni, kami masih belum tahu tempat posting husband Yati. Orang di atas tu macam melengah-lengahkan kerja. Nanti kita juga yang kelam-kabut, kena urus banyak perkara. 

Tak mau la mengeluh. Semalam Yati masak kari ayam. Sekarang nak perangat, nak colek roti. 
Bye! ^_^

14 comments:

  1. lame tak kesini.. tak tau kabar berita yati..
    nak pindah dah yer... kelam kabut nak packing.. tp masih ade yg masyuk.. Alhamdulillah...

    take care..

    ReplyDelete
  2. sedap tu Yati, kari ayam...

    Dalam pada sibuk nak pindah, masih banyak rezeki Yati, alhamdulillah...

    Buat yg terbaik, perlahan-lahan pun takpe kan Yati...

    Pos Terkini ~yus~ .::Komen-komen Mencuit Hati::.

    ReplyDelete
  3. semoga urusan dipermudahkan...amin...

    meh jengok sini jap
    http://4fn1mn.blogspot.com/2011/07/pemakanan-memori-anak-anak.html

    ReplyDelete
  4. Lovely! Yati bersabar je lah..just be prepared. Buat lagi lah headband tu, boleh list kat swap workshop utk swap&sale tu.

    ReplyDelete
  5. murah rezeki yati dlm nak pindah ni. amin.
    tergelak baca entry yati pasal salesman tu sbb dulu sy pun terpinga2 bila dia kata pasal sample. skrg dah tau dah taktik itu haha. sori yati, silap channel komen kat sini :D

    ReplyDelete
  6. Rezeki tu yati ...sama ngan akak kalau husband nak pergi job kadang last mini baru nak bagi tahu geram betul....tapi nak buat camna redha jelah tu kan periuk nasi kita....

    ReplyDelete
  7. customer takut Yati cuti lama kot tu yg pakat serbu khidmat Yati tu, murah rezeki Yati..

    uit! kari ayam buat colek roti sedap tuh, tp klu kari ikan semalam lg sedap..suka tau! hehe

    ReplyDelete
  8. bila difikirkan nak susun balik barang yg dah dipack kat rmh baru nanti,rasa tak nak pindahkan...byk keje nak kena buat

    ReplyDelete
  9. packing brg ms nk pndah la plg leceh..makan masa..tp ms nk unpack brg, kejap je hehe...

    ReplyDelete
  10. Yan,
    Yan pekabar?
    Ya, husband dapat arahan kena pindah. :)
    Alhamdulillah, rezeki anak-anak.
    Thanks, Yan. Yan pun, take care! ^_^

    Kak Yus,
    Kari ayam dah licin semalam. :)
    Alhamdulillah, rezeki jangan ditolak, kan. :)
    Ha ah, tak boleh kelam kabut. Nanti kepala pusing, manyak susah lor.

    Kak Nza,
    Amin.. berada dalam ketidakpastian memang tak best, kak.

    Kak Aisyah,
    Thanks, kak Aisyah. :)
    Yati tengah knit sling pouch. :)

    Eis,
    Amin... :)
    Hehhe... takpe. Free sample la konon, kan. Ada unsur penipuan di situ. Sudah, aku tak kan terpedaya lagi. Hehhe...

    Kak Suzie,
    Alhamdulillah..
    Itu la, dah cara orang ofis suami buat kerja camtu. Suka sangat tunggu last minute. Kalau kita fikir, buat serabut kepala je. Baik buat benda lain.

    Cute girl,
    sedap, sehingga menjilat jari! :)

    Hajar,
    ish, kita cuti tak lama la nanti. Hari tu lagi cuti lama, sebulan. Hehhe..
    Alhamdulillah.
    Kari ikan utara memang pergh..! Meleleh! Yati pun suka! :)

    Ct,
    Tarappa, tarappa, enjoy je buat, walau pun penat. Kita buat slow-slow la, sikit-sikit. Kalau semua nak settle satu hari, pengsan. :)

    Ziraziz,
    Yati ada lagi barang belum unpack, duduk dalam kotak je, walau pun dah tinggal Perak dah 6 tahun. Hehhe.. Senang nak pindah, tak yah pack dah, cikgu. :)

    ReplyDelete
  11. Kak Fizan,
    Timasih. Baru belajar knit pattern rose ni. Sebelum ni bunga fesyen lain. :)

    ReplyDelete
  12. hi... kak ikut gabung za,....

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea