Sunday, July 17, 2011

Habis, finish, out-of-stock


Semua felt keychain ready stock dalam simpanan sudah habis dibeli oleh cik Ana dari Puchong. Thank you! Pelbagai design, dari bunga, butterfly, dinasour, anak ayam, elephant, mr. froggy, little star dan heart.

Setiap kali ada order felt keychain, Yati akan buat extra, supaya dapat disimpan sebagai ready stock. Bila dah cukup 2 kotak, Yati berhajat nak buka meja, jual offline, tak kira la kat mana, kat pasar malam ke, kat pesta konvo ke, tapi tak kesampaian, sebab semua licin sudah. Sayang nak cakap babai kat benda-benda comel ni.

Akan buat semula felt keychain ni, bila keadaan mengizinkan. Sekarang yang ada stock cross stitch keychain dan knitted products sahaja. Order crafts tutup ya, tak boleh buat sekarang.

Notice sesuatu baru kat blog Yati ni? Hehehe... header baru, dan sudah add page untuk banner kawan-kawan. Yati cuba buka blog Yati guna Firefox ok, tapi bila guna Internet Explorer, itu banner exchange, yang Yati buat dalam bentuk marquee tu tak bergerak pun, statik je. Jadi, elok Yati display satu-satu, tak perlu guna marquee lagi. 

Sekian. Selamat berhujung minggu! ^_^

28 comments:

  1. Lovely header! Anak2 sama muka cam Yati! Comel! Best kan bila stok lama laku? Tak lah buang cam tu je lagipun keychain tu comel2! Buat lg byk2! Yay for Yati!

    ReplyDelete
  2. cantik header yati. nanti boleh la kite sama2 buka meja jual barang kite ya yati. mozilla yati ok tak

    ReplyDelete
  3. moga bisnes kak yati makin mantopp..

    cantik header baru ni...lbh ceria...sukee.. :P

    ReplyDelete
  4. cantiknya header baru yati...so sweet....

    syabas cz biz makin maju....

    ReplyDelete
  5. memang cantik header gambar keluarga ni.
    dah siap nak pindah ke yatie..

    ReplyDelete
  6. seronoknya bila stok habis. takpe, nanti buat lagi. bukak2 je blog yati dah ada header baru. comel2 anak yati :)

    ReplyDelete
  7. wah! murah rezeki Yati, hbs semua brg terjual..

    Cantik la header br Yati, sy pun dlm proses nk wat header baru tp xreti wat sndiri, hjr mtk tlg geng blogger buatkan, tgu jelah hasilnyer nti...hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Yong, wah maju, maju...kaya! Tahniah pd Yong, semoga terus berjaya!

    ReplyDelete
  9. Sukalah tgk header yati...akak tak reti la nak buat...nak godek-godek pc ni malas nanti berjam-jam duduk kat sini ....banyaknya stok...bestlah habis jual

    ReplyDelete
  10. murah rezeki yati ^^
    alhamdulillah..

    p/s: buat le tutorial mcm mana yati buat header tu. mesti ramai yg nk tau style yati buat ^^

    ReplyDelete
  11. suka dengar kejayaan yati dlm bisnes..header tu mmg cantik..hubby tak kisah ke ada gambarnya..klu hubby ct susah sgt nak minta ambil gambar letak dlm blog

    ReplyDelete
  12. cantik ler header yati tuuu.. kenan betul akak

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. wah..cantek2!!!! luv the new header.... best kan bila stok abih dijual..moga byk lagi rezeki untuk yati lebih2 di bulan ramadhan ni!

    ReplyDelete
  15. Sukalah header baru yati. Nampak semua ahli keluarga...

    Pos Terkini ~yus~ .::Ahmad Nisfu??::.

    ReplyDelete
  16. Kak Aisyah,
    thanks, buat sendiri je header tu. :)
    Hehehe.. Amirul dan Sulaiman ikut muka bapa dia orang. Hafizan je ikut muka Yati. :)
    Best memang best, bila orang beli. Tapi Yati rasa sayang, ambil masa lama nak buat dan siap banyak tu. :)

    Melor,
    timasih.
    hehhe.. insya-Allah, kalau ada rezeki.
    mozilla firefox, ok je. :)

    Ziraziz,
    timacih, amin...
    Hehhe... saje suka-suka buat header. Sebelum ni tak pernah ber-header, cuma tajuk blog je. :)

    Kak Nza,
    timacih. :)
    Alhamdulillah, rezeki anak-anak juga, kak.

    kak Erna,
    timasih, kak.
    Tak siap lagi pun. Nak tunggu surat confirm tak kunjung tiba.

    Eis,
    Ha ah, kena buat lagi. Tunggu nanti bila free. :)
    Saje, gatal tangan edit gambar, tu jadi header tu. :)

    Cute Girl,
    Alhamdulillah. Nape blog cute girl tu tak boleh komen? :)

    Hajar,
    Alhamdulillah, rezeki anak-anak. :)
    Wah... tak sabar nak tengok header baru Hajar. :)

    Yong Halima,
    Waalaikumsalam Yong.
    Hehhe... kaya, kaya, amin... (pikir positip! :D)
    Timacih, Yong Halima.

    Encik Zino,
    Comel dan comot. :)

    Kak Suzie,
    Hehhe.. betul-betul. Kita tak pro, makan masa ber-jam juga, nak buat header sebiji. Hehhe..
    Best, tapi rasa sayang, kak, sebab nak siapkan banyak tu, amik masa lama juga. Kumpul sikit-sikit. :)

    Lynn,
    Alhamdulillah...
    Yati guna Picasa je, Lynn. Kalau Lynn guna tu, dia ada scan photo kita, dan dah group image ikut muka, jadi kita letak-letak je. Background Yati download free background for scrapbook project. Lynn pun boleh buat juga. :)

    ct,
    dia tak kisah. Selalu juga dia singgah blog Yati, masa dia kat ofis. :)

    Kak Mila,
    biasa je kak. Kita buat sendiri je. Pakai letak-letak gambar. :)

    Fida,
    Header Fida lagi cun! :)
    Best la juga. Tapi penat memikirkan kena buat lain. Kena start dari 0 balik.
    Fida pun, semoga rezeki Fida lebih murah hendaknya. Amin...

    ReplyDelete
  17. Kak Yus,
    hehhe... saje letak semua. Ingat nak letak gambar kraf dan cross stitch. Tapi kebanyakan label blog ni, lebih banyak diari sebagai surirumah, jadi letak gambar family members la. :)

    ReplyDelete
  18. Yati,
    header baru tu nampak outstanding... ;))

    wah, tahniah.. rezeki tu... habis dijual..

    ReplyDelete
  19. first time dropby here.. impressive.. u sempat lagi buat felt keychains dengan 3 heroes.. super MOM!

    ----------------------------------
    Dapatkan pelbagai pilihan juadah Aidilfitri, pes rendang tok yang super sedap, juga baju & aksesori

    ReplyDelete
  20. wah..hasil kerja baeeek punya mestilah sold out ... ;)

    aah awal2 dah perasan keceriaan blog kak yati ni..header nye ! nice ;)

    ReplyDelete
  21. cantiknya header baru Yati.....mmng ceria....

    ReplyDelete
  22. Yati.. selamat berpindah.. :) semoga bisnes bertambah maju di sana.. :)

    ReplyDelete
  23. tahniah Yati .. murah rezeki Yati....!!!

    semoga terus maju !

    :-)

    ReplyDelete
  24. Rajinnya yati buat felt keychain tu. Habis dijual pulak tu. Mantop :)

    Wah, semua hero ye? Ayu pun mungkin dpt hero lagi ni..hehe.

    Insyaallah,ayu poskan hadih yati hari ni. Pos biasa je. Mungkin 3-5 hari baru sampai.

    take care :)

    ReplyDelete
  25. Yati,
    selamat berpuasa & menjalani ibadah di bulan Ramadhan..

    harap2 cepat lah yati dpt online... semoga gembira di tempat baru..

    ReplyDelete
  26. Kakyong,
    timasih. Buat sendiri. Dah le kurang kreatif. Suka-suka hati je. :)
    Alhamdulillah, ada yang berkenan hasil kerja tangan. Rezeki anak-anak juga.

    Eyra. tajuddin,
    Thank you. Takde la, saya buat sikit-sikit, kalau nak buat banyak-banyak sekaligus, memang tak sempat. :)

    Ummi Hanie,
    Alhamdulillah. :)
    Lebih ceria ya? Itu la, memang nak buat ceria sikit, banding sebelum ni. Timacih, ya!

    MP,
    timasih! :)

    Zila,
    Yati tak jadi pindah, Zila. :)

    Kak Ann,
    Alhamdulillah.
    Terima kasih, kak Ann. Mudah-mudahan. Kak Ann pun ya, best of luck!

    Ayu,
    Alhamdulillah, Ayu. Rezeki anak-anak.
    Oh, yang dalam perut pun hero ya? Ada geng la nanti abangnya. :)
    Suka bag yang Ayu buat. Appreciate your effort! :)

    Kakyong,
    selamat berpuasa dan selamat hari raya, kakyong!
    Dah boleh online semula. Yati tak jadi pindah, kakyong. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea