Monday, June 20, 2011

Giveaway ditutup dan pemenangnya ialah....

Assalamualaikum semua...!
Rindu tak kat Yati? Dekat sebulan juga Yati tak online. Ha? Tak rindu ke? Takpe la, kita nak pergi bertapa balik la. Hehe!

Alhamdulillah, order cross stitch sudah siap dan sudah selamat sampai pada tuannya. Tak boleh share lagi kat sini, tunggu...! ^_^

 Terima kasih pada semua yang wish birthday Yati bulan lepas dan sudi join giveaway Yati yang tak seberapa ni. Tanpa buang masa, Yati umumkan pemenangnya ialah.... jeng jeng jeng....


Siapa pengomen ke 12 yang bertuah itu?

Siti Hajar !!!!

~Siti Hajar~ said...
Hpy bday Yati...

sga pjg pjg umur, murah rezzeki 7 diberikan kesihatan yg baik olehNYA..

Yati sebaya dgn my hubby...sweet 33 gitu..

Tahniah! Tahniah!

Nanti email Yati di yati_my at yahoo dot com atau PM kat FB pun boleh. Bagitau nak barang crafts dan cross stitch (supplies) atau barang rumah (ready-made). :D

Yang tak berjaya, jangan sedih ya. Insya-Allah ada rezeki next time Yati buat lagi. 

Take care semua!

15 comments:

  1. salam Yati....memang rindu kat yati ni.

    Ada lah dua tiga kali jengah, tp kosong je..hehe

    Apa pun selamat kembali, dah tahniah berjaya siapkan tempahan.

    Tahniah juga kepada pemenang GA tu...:)

    ReplyDelete
  2. assalam kak yati...
    lama x online.. sy pun jarang2..
    klu online msty singgah tgk blog akak... hehehe :)
    nty klu ada GA lg bgtau la..
    nk gak join.. leh dpt gift hehehe

    ReplyDelete
  3. Hi Yati! Rindulah dgn celoteh, Yati! Mesti tk nk tengok bhn x-stitch buat masa ni kan?? Anyway, tahniah kepada pemenang!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..saya tak menang..hehehe..cayalah kak..semoga terus berblog dengan sihat ya

    ReplyDelete
  5. tahniah siti hajar.

    bile saye nak mng plak ni hhehe

    ReplyDelete
  6. Hehehe...lama betul Yati diam...rasa sunyi pula heheheh

    ReplyDelete
  7. aissehh...nape bukan sy??? ;p

    ReplyDelete
  8. byk dah ilmu dpt tu,lama bertapa..he..he.he.

    ReplyDelete
  9. Kak Yus,
    Yati pun rindu kak Yus, lama tak jenguk rumah kak Yus. Huhu..

    Ibu Nadia,
    waalaikumsalam.
    Terima kasih, sudi singgah blog kak Yati ni. Insya-Allah, ada rezeki, kak Yati buat giveaway lagi. :)

    Kak Aisyah,
    Ha ha. Betul tu kak Aisyah! Mabuk benang tak hilang lagi ni ha. Siap loya lagi, tak buat cross stitch setahun pun takpe. (ye la tu). :D

    Sahromnasrudin,
    Ler.. awat pulak tak nak menang. Kalau nama sahrom naik, tak kan akak nak bagi craft supplies kot, mesti barang rumah punya. Orang rumah Sahrom mesti suka. :)
    Next time ya.

    Balkis,
    Hehe... ada tu rezeki. Mana tau, lepas ni giliran Balkis pulak! :)

    Kak Suzie,
    Lama kan kak. Meronta-ronta Yati nak online tapi masa tak mengizinkan, kak.

    Ziraziz,
    Hehhe...takpe, takpe.. Insya-Allah ada rezeki tu lain kali.

    Ct,
    Hehhe... ada la sikit. :D

    ReplyDelete
  10. Kak Nza,
    bertuah tu, dari ramai-ramai kawan kita punya nama yang naik, kak. :)

    ReplyDelete
  11. hehe untung badan.. :P
    sy ni baru nk mula buat craft..
    dh nk kena p ksus sebulan plak 2..
    so utamakan yg UTAMA dlu.. (*_*)..v

    ReplyDelete
  12. Ibu Nadia,
    lamanya kursus. Takpe, kerja dulu, buat yang penting dulu. :)

    ReplyDelete
  13. owh dah ade winner yer...

    tahniah hajar ... ;)

    len kali buat lg ye kak yati ? ;)

    ReplyDelete
  14. Ummi Hanie,
    Ya, sudah announce pemenangnya 20 hb lepas, dan Hajar sudah pun terima hadiahnya. :)
    Insya-Allah, ada rezeki, kak Yati akan buat lagi.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea