Thursday, May 12, 2011

Kucing kait lagi...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.... hari ni dah hujan kan. Tempat korang hujan tak? Tak lebat, tapi cukup untuk menyejukkan suasana. :-)

Bestnya kalau dapat tidor ni. Dah la Yati tak cukup tidor. Banyak kerja tak boleh buat waktu siang. Siang terikat dengan kerja-kerja kat rumah ni. Jadi malam je la boleh siapkan order. Walau pun takde la banyak pun. Tapi ambil masa yang lama untuk Yati siapkan.

 Gambar kraf baru tak leh tunjuk lagi. Ni je la boleh share kat sini.


Knitted cat keychain

Kucing tu Yati sempat siapkan, sebelum order sekali banyak masuk sampai naik pening dan risau la, sebab kita ambil masa nak siapkan. Masa tu la, kita boleh tau sama ada kita ni boleh bekerja tak under pressure. Walau pun kita sendiri boss dan sendiri juga kuli. Habis tu, semua benda kita buat sendiri kan. Kalau ada assistant, best juga. Ada yang nak jadi pembantu Yati tak? Hehhe... takde la.

Kalau tiba-tiba Yati senyap je, takde entri baru, makna Yati sibuk la sikit ya. Thank you ya, pada yang sudi singgah blog Yati ni. Sebelum tutup tu, boleh tak tolong klik iklan nuffnang kat atas tu? Hehhe...

Ok... take care semua, dan jumpa lagi! ^_^

13 comments:

  1. So cute!! Kucing kait Yati semua happy2!

    ReplyDelete
  2. Kak Aisyah,
    Thanks! ^_^
    Itu mesti, hidup mesti happy, i feel good, baru benda baik datang kat kita, kan. :)

    ReplyDelete
  3. kak yati, sungguh comel kucing kait ni... terime kasih sudi komen blog saya... saya follow akak la....

    ReplyDelete
  4. hi yati..nt nk mtk ajar yati knit kucing tu blh?..hehe..sy baru jer siapkan ami bear tp sy try bt knit plk..nt yati tgo ler kat blog sy yer..hehe

    ReplyDelete
  5. Yati...cutenya kucing tu...mmng kreatif betul...Ehhh..nak cari pmbantu ke??? hehehe Mp sudi jdi pmbntu...tak perlu bayar..just ajar jer sampai pndai...

    ReplyDelete
  6. Alhamudillah KL dah ujan... cute je tgk kucing tu elok je ia tersenyum mcm tu heheh

    ReplyDelete
  7. alallala tomeinye meow2 ...

    akk ade snarai katalog tak ? nk usha2 sket :p

    ReplyDelete
  8. comel betul keychain tu.... kucing smiLe lagii... weeee best

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Yati...semua komen kat entry trbaru Mp hilang...yati pun sama yer...

    ReplyDelete
  10. Mp,
    waalaikumsalam, mp.
    Sama la. Hari tu entri terbaru ni tengok ada 8 komen, semua lesap. tak sempat pun balas komen dan blogwalk rumah kawan-kawan. :(

    ReplyDelete
  11. Salam Yati.. kiut kitty itu... ngeee..

    Selamat berstirehat bersama keluarga.. :)

    ReplyDelete
  12. Zila,
    Hehhe... thanks, Zila. :)
    Zila pun, selamat berhujung minggu ya!

    Juanita,
    thanks. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea