Friday, May 20, 2011

Happy birthday to me and a giveaway... ^_^

Assalamualaikum...

Hari ni umur makin bertambah, masa semakin singkat. Birthday ke 33.



Dengan ini, Yati nak umumkan yang Yati nak buat giveaway.

Cara nak join?
Tinggalkan komen di entri ini. Pastikan saya boleh contact melalui komen anda, sama ada tinggalkan email atau link blog. Tak perlu tulis entri tentang giveaway ini, tak perlu tag orang. 

Hadiah?
Untuk seorang. Tapi kalau ramai, mungkin saya pilih lebih. Hadiah bergantung pada pemenang. Sebab pengunjung terdiri dari pelbagai golongan. Kalau lelaki, sesuai ke saya nak bagi craft supplies? Perempuan pun ada yang tak minat crafts, kan. Jadi hadiah bergantung pada pemenang. Antara hadiah termasuklah craft supplies dan cross stitch, produk kraf, dan barang rumah.

Tarikh tutup?
Insya-Allah, 20 Jun, saya akan umumkan pemenang. 
Terima kasih dan good luck semua!

P/S: Terima kasih pada semua yang wish di Facebook dan SMS. Appreciate sangat. :-)

58 comments:

  1. selamat ulangtahun kelahiran yati. semoga di panjangkan umur, dimurahkan rezeki dan sentiasa ceria di samping keluarga tersayang. amin ...........

    ReplyDelete
  2. Yati.. selamat hari lahir yang ke tiga puluh tiga.. stay young & healthy!!

    Saya nak join giveaway!! Kalau dapat craft supplies tu, wah saya la orang yang akan melonjak-lonjak kegirangan!! hehehe..

    mama.daniel (at) gmail (dotttt) com

    ahaks...

    :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday, Yati!! Wah! Baru 33 tahun, masih muda lagi :p Bestnye ada giveaway! Nak join jugaklah tk kira hadiah apa!

    ReplyDelete
  4. muda lagi..happy birthday...klu orang nak bagi hadiah apa salahnya menjoinkan diri...
    sitinoorhz@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Yati! Selamat hari ualngtahun yang ke 33 ya. Moga terus ceria, gembira di samping keluarga...

    ReplyDelete
  6. SELAMAT HARI LAHIR YANG KE -33

    Semoga berbahgia bersama keluarga di dunia & akhirat..

    anaconda2213@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari lahir yati :)
    Moga sentiasa sihat, dipanjangkan umur dalam ketaatan kpdNya & di rahmati selalu :)

    ReplyDelete
  8. Happy birthday put. Semoga bertambah matang & sihat2 slalu. 33? eh cam tak caya je...enjoy ur life w the heroes...ehemm..xnak tambah ahli?

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun!
    selama ni asyik pggil 'kak yati' padahal sebaya (sy bulan 7). errr..terus x tahu nak panggil apa hehehe..

    email: eiskamil[at]yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Happy 33rd Birthday Yati! May Allah bless u & your family! Semoga dpanjangkn umur, dimurahkan rezeki... Aminnn...

    ada GA lg... bestnyer. TQ for being generous... errr... kalau terbuat entri d blog takper yer...

    ReplyDelete
  11. selamat hari jadi kak yati...
    semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan ceria selalu disamping keluarga...

    by the way..thanks sesangat sebab your info tentang kedai alat jahitan(warisan seni) kat seri iskandar tu..saya dah suruh hubby gi belikan benang...dengan harga 1.30..best+happy sebab stok benang dah bertambah...

    hopefully dapat jumpa kak yati satu hari nanti....insya allah

    ReplyDelete
  12. Hpy bday Yati...

    sga pjg pjg umur, murah rezzeki 7 diberikan kesihatan yg baik olehNYA..

    Yati sebaya dgn my hubby...sweet 33 gitu..

    ReplyDelete
  13. Ooh.. hari jadi Kak Yati wahh..

    Allah selamatkan kamu
    Allah selamatkan kamu..
    Allah selamatkan kak Yati,
    Allah selamatkan kamu

    :)

    Semoga dimurahkan rezeki dan dilimpahkan dengan kesenangan dunia dan akhirat, semoga Allah sentiasa bersama kak Yati dan keluarga yang tersayang dan semoga hajat kak Yati dikabulkan pada hari yang baik ini.

    Selamat hari jadi kak Yati!

    ReplyDelete
  14. Yati, happy birthday...
    baru 33 ye... muda lagi...
    Joinkanlah akak dalam ga Yati tu... my email; khairunn74@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. HEPI BEFDAY TO U
    HEPI BEFDAY TO U
    HEPI BEFDAY TO LOVELY YATIIIIIIIII
    HEPI BEFDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUUUUU
    MUAHHHHHHHHHHHHHH!

    ReplyDelete
  16. Alamak aih. dah ramai. mcm terlambat jek nak wish ni. Happy birthday kak Yati comel~ pasni stitch rajin2(mmg akak rajin pun)..

    Emel saye akak dah ade.

    BalkisComel

    ReplyDelete
  17. dah 33 ye...still young..

    tapi sy kena panggil kak yati la.. ;)

    Happy Birthday Kak Yati...
    Ceria2 sokmo dan semoga bahagia hingga hujung nyawa... ;)

    ReplyDelete
  18. Assalam yati..
    selamat hari lahir.
    muda lagi yati ni..baru 33..

    ReplyDelete
  19. selamat hari lahir untuk akak..

    semoga akak sekeluarga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bisnes akak terus maju ya

    ReplyDelete
  20. hip hip hoera!!!!
    Gelukkige verjaardag ! ( = happy birthday in dutch ;) )

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum..

    selamat hari lahir wlpn dh terrlambat gile..smoga panjang umur n murah rezeki..smoga sntiasa sihat n dpt tambah ahli lam famili..

    take care!!

    ReplyDelete
  22. $eL@maT h@Ri LAhiR buAt Ak@k YatI..
    moga panjang umur & dmurahkan rezeki slalu, Disamping keluarga terCINTA..
    "disebalik keLAHIRan mu itu, ingatlah INSAN yang melahirkanmu, dan berSYUKURlah kepada PENCIPTAmu"

    moga hidup ini lebih diBERKATI... aminnnnn.... (-_-)

    ReplyDelete
  23. Selamat Hari lahir yati....moga diberkati Allah selalu ,moga bertambah rezeki dan moga sihat selalu untuk terus berada di alam blogger ni ....Nak juga join GA
    suziazan@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Selamat Hari lahir yati....moga diberkati Allah selalu ,moga bertambah rezeki dan moga sihat selalu untuk terus berada di alam blogger ni ....Nak juga join GA
    suziazan@gmail.com

    ReplyDelete
  25. happy birthday kak yati...tua sethn jer dari saya yer...hmmmm muda lagi tu..btw didoakan semoga dimurahkan rezeki selalu dan dirahmati Allah selalu...amin

    ReplyDelete
  26. Happy birthday kak yati! I stumbled upon your blog, your felt keychains are sooo cute!! Its so generous of you to host a giveaway on your birthday. May Allah bless your kindness..

    ReplyDelete
  27. salamualaikum yati...alhamdulillah...allah panjangkan lagi umur kita.kena banyak buat amal lagi...(ingatan untuk diri sendiri jugak):)

    saya pun nak join...nak hadiah berkaitan cross stitch...hehe...boleh ke mintak camtu? xpe kan?hehe.

    moga Allah berkahi yati sekeluarga & masukkan kalian ke dalam syurga. amin.

    ReplyDelete
  28. happy birthday my friend!
    semoga diberkati selalu =))

    ReplyDelete
  29. Happy Birthday Yati.. :)
    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki..

    ReplyDelete
  30. Hepi besday my dear sis...moga bahagio sokmo dgn cik abe n 3 heros yg comel2 tu.....

    ReplyDelete
  31. selamat hari lahir semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan....amin

    ReplyDelete
  32. happy birthday akak. semoga panjang umur, murah rezeki, dan ceria-ceria selalu..

    ReplyDelete
  33. ...epi bestday naaaaa.....

    nak join giveaway boley??? Kuikuikuikui.... (ni tengah kelip2 biji mata tengah berangan kot2 menang...)

    anyway....wish u all the best all year long...:)

    ReplyDelete
  34. Allah selamat kan kamu. Hepi besday la yati ye. Melor pun nak loin giveaway tu.

    ReplyDelete
  35. Selamat hari lahir Yati..maaf Mp agak terlewat..Rupa2nya hari lahir Yati sama ngan anak Mp..

    Semoga Allah pnjngkan umur, murahkan rezeki dan sentiasa bahagia dikelilingi orang2 tersayang...

    ReplyDelete
  36. happy birthday kak yati..
    semoga dipanjangkan umur,murahkan rezeki & bahagia di samping keluarga tersayang..

    kite nak join gak..smoga kite dipilih sebagai pemenang..hehehe..

    ReplyDelete
  37. ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★ ★
    ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
    ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★ BIRTHDAY ☆
    ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♥¥☆★☆★☆¥♥
    ♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪HappyBirthdaytoYou♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪HappyBirthdaytoYou♪♫•*¨*•.¸¸ ¸¸.•*¨*•♫♪ Happy Birthday♪♫•*¨*•.¸¸HappyBirthday¸¸.•*¨*•♫♪... HappyBirthdaytoYouuuu….!♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪.•*¨*•♫♪♪

    ReplyDelete
  38. LUPA PLAK NI EMEL SYA waniviolet@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Salam K.Yati~

    befday k.yati 20 mei ker?? same ngn mak rash nye befday ^^

    Selamat Hari Lahir yg ke 33!!!

    Semoga dikurniakan kesihatan, rezeki & kebahagian yg berkekalan.. amin..

    p.s: rash nk join GA!!!

    ReplyDelete
  40. Hepy Bufday yg ke 33...SweEt 33 gitu.... semoga panjang umur dan murah rezeki...

    saya nak jOin GA!! peacee yoo!

    yanie18@gmail.com
    http://pinkytwinz.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. salam kak:)

    Happy Happy Birthday:) xoxo.

    dgn ini saya umumkan yg saya juga nak join GA akak. harap sgt dapat. hehe.

    emel: dibah91@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Hi Yati. Happy Birthday. Many happy returns of the day. Btw, would like to join the giveaway.

    jolieqn73(at)yahoo(dot)com
    http://posted-with-love.blogspot.com

    Tq for giving out a gift to someone on your birthday.

    ReplyDelete
  43. Happy Belated Birthday, Yati dear!

    ReplyDelete
  44. happy belated birthday kak yati:-)
    moga panjang umur dan murah rezeki..
    hepi2 selalu:-)

    ReplyDelete
  45. Happy belated birthday. I'm new to crafting and sewing world. would love to learn more from you. will keep visiting. thanks for this chance.

    ReplyDelete
  46. hepi bday kak yati!!! wahhh!bday kita dekat2 laaa...geng gemini jugak ropenyeee!!! lebiu kak yati.semoga sihat2 dan gembira selalu ye... :D

    ReplyDelete
  47. eh? hadiah? nak gak... email ye... sewcutmanik@gmail.com... atau alamat blog : http://sewcutmanik.blogspot.com/

    happy birthday to you :)

    ReplyDelete
  48. Happy Birthday Yati

    May you have a very special birthday filled with everything your heart desires, and may all you birthday wishes come true!!

    Love, Peace and Happiness Always.

    ReplyDelete
  49. hepi belated besday yatie...

    owh ade GA ya.. komen jer kan...

    http://kakyong.com

    ReplyDelete
  50. selamat ulang tahun sis
    may Allah bLess y0u..

    http://nurnatasha1234.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. akak..
    happy belated birthday. saya baru je follow akak. saya jmpa blog akak kt MBP.

    Saya pun nk join GA blh? hehe.
    email saya:maihidayatul@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. Happy Belated Birthday Yati ... Moga panjang umur dalam iman, murah rezeki, bertambah ilmu, kuat dengan dugaan, sabar dengan ujian..... dan semuanya yang baik belaka untuk Yati dunia dan akhirat !

    ReplyDelete
  53. Happy Birthday & Salam perkenalan..
    Baru je ternampak blog ni..

    Minat gak nak join giveaway..http://cikfieza90.blogspot.com

    Lau saya terpilih sbg pemenang, kira hadiah tu cam hadiah befday sy la pulak...(11 June)..hehehe..Anyway keputusan di tgn penganjur.. (^_^)

    ReplyDelete
  54. assalam kak Yati dear ,

    SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN
    USIA HANYALAH ANGKA
    SEMOGA SENTIASA DIBERKATI ALLAH DAN HIDUP CERIA SELALU BERSAMA KELUARGA TERCINTA DI SISIMU ...


    emel : admin@ummihanie.com
    blog:www.ummihanie.com

    ReplyDelete
  55. ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ 1.. 2... 3... ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫

    ..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

    ..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

    ..•:*¨¨*:•H a p p y B i r t h d a y t o Y O U !!!.•:*¨¨*:•..

    ..•:*¨¨*:•♫ ♪ Happy Birthday To You! ♪ ♫.•:*¨¨*:•..

    ♪ c ♪ m ♪ a ♪ s ♪ h ♪ i ♪ e ♫ m ♫ a ♫.♪ b♪ l ♪o ♫ g♫s♪p♫o ♫t ♪.♫c♪.o♫m
    khas utk cik yati semoga panjang umur dan murah rezeki selalu..

    ReplyDelete
  56. ╔═══╗ ♪
    ║███║ ♫ ♫
    ║ (●) ♫ HAPPY BESDAY TO YOU....
    ╚═══╝♪♪

    http://inahasan.blogspot.com

    ReplyDelete
  57. Happy belated birthday to Kak Yati.
    Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu.
    Salam Perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  58. Terima kasih semua yang sudi wish dan join giveaway Yati ni. Nantikan keputusannya! :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea