Saturday, May 14, 2011

Hadiah dari Kak Nza

Assalamualaikum...
Kawan-kawan yang ada blog kat blogspot, entri terbaru yang dikarang masa blogger up sekejap tu, dan esoknya down balik tu, mesti hilang komen-komen yang submit terdahulu, kan. Tapi nak buat camana, nama pun tempat free. Bila-bila masa je boleh hilang atau dia buang kan. Macam buat rumah kat tanah orang, bila-bila masa boleh dirobohkan, betul tak.. udah la tu, melalut pulak.

Hari Jumaat ke, hari Khamis ya, yang lepas, lupa pula. Yati dapat kiriman dari Kak Nza. Kak Nza telah bagi hadiah pada pengomen terbanyak bulan April di blognya. Yati la! Hehhe...

Comelnya!

Puzzle tu, ada 3. Cukup untuk sorang satu anak-anak Yati, tak berebut. Pink purse yang sweet dan lembut tu, mak budak la yang ambik.

Terima kasih banyak, pada Kak Nza. Susah-susah je akak ni. Pada yang nak berkenalan dengan Kak Nza, boleh la berkunjung ke blog beliau iaitu 4fn1f-family

Selamat berhujung minggu! ^_^

13 comments:

  1. 2 la psl...hangin gak ms blogspot bt hal..
    nsb baik dh ok...

    besnye dpt hadiah.... ;)

    ReplyDelete
  2. betul, blogspot tetiba tak boleh sign in, takpelah tak boleh sign in tapi yg sedihnyer komen kat n3 terus hilang..geram gak la

    ReplyDelete
  3. Bestnye dapat hadiah! Sori Yati tp alamat yg Yati bg hari tu saya ter'delete' :p Nanti Yati email lg ye..Thanks!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah dh sampai......Hadiah xseberapa...Thanks krn xjemu2 brtandan ke blog akak.....

    ReplyDelete
  5. Ziraziz,
    Hehhe... sabor, sabor.
    Alhamdulillah, suka dapat hadiah. :)

    Kak Su,
    sama la semua orang. Habis komen latest entri hilang, kak.

    Kak Aisyah,
    Suka, suka, dapat hadiah.
    Yati sudah email semula alamat. :)

    Kak Nza,
    Sama-sama kak. Terima kasih, kak, susah-susah je akak ni. Suka baca blog akak. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah yatie...!

    cantik pink purse tu...

    ReplyDelete
  7. blog zino pun sama komen di entri sebelum ni semua hilang... sape lah curi hehe

    ReplyDelete
  8. comey hadiah tu. pink lagi. yelah Yati br sy perasan td byk komen yg terdelete kat entry sy.sedih je tgk.

    ReplyDelete
  9. congratz kak yati..

    hanie pun ade dpt aritu ;)

    ReplyDelete
  10. wah..bestnyer dapat hadiah.. tahniah yati..

    ReplyDelete
  11. Izan Ishak,
    terima kasih. :)
    Ha ah, pink purse tu comel.

    Encik Zino,
    Blogspot curi le tu. Hehhe..

    Kak Jendela Hati,
    Itu la kan, kak. Sabor je la kita.

    Ummi Hanie,
    terima kasih.
    Hanie ni memang murah rezeki, selalu dapat hadiah juga kan. :)

    Zila,
    timasih Zila. Yati suka! :)

    ReplyDelete
  12. tahniah yati... ;)
    rajin yati komen2 kat blog kawan2.. memang patut dpt penghargaan..


    n3 terbaru kakyong
    Jom layan Nur Kasih the movie
    JOm minum petang
    Selamat hari Guru

    ReplyDelete
  13. Kakyong,
    timasih. :)
    Suka baca entri kawan-kawan. Kalau boleh, semua entri tertinggal nak baca. Sebab kita tak leh blogwalk tiap hari.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea