Monday, April 11, 2011

Thank you, Nuffnang!

Suka. Alhamdulillah. Buat julung-julung kalinya berjaya cash-out hasil nuffnang. Walau pun tak berapa banyak dibandingkan dengan kawan-kawan yang lain.


Sudah berblog sejak 2007. Baru sekarang dapat cash-out. Hehhe...
Alhamdulillah. Terima kasih pada kawan-kawan yang ada klik nuffnang kat blog Yati ni. Yati pun ada juga klik kat blog kawan-kawan, cuma Yati tak cakap. Kang dapat email fraud click pula. 

Saya suka! ^_^

23 comments:

  1. wah, tahniah. sy pula belum merasa lg hasil nuffnang nih hehehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..semoga murah rezeki kak kan..yup, kita tolong klik tp jgn kecoh2 plak kan hehehehehee

    ReplyDelete
  3. wahhh tahniah!!...saya masih lagik jauh untuk mengejar hehehehe...mau 2 tahun lagi hehehhe

    ReplyDelete
  4. Tahniah Yati..dpt gak hasil berblogging slma ni..

    Walau xbyk tp ttp memuaskan hati kan..alhamdullilah rezeki tu..

    ReplyDelete
  5. Tahniah, Yati! Lama jugak, ek, baru dapat tunaikan? Apa2 pun boleh beli bhn kraf!

    ReplyDelete
  6. Eis,
    timakasih Eis. Tak lama lagi tu boleh la rasa. :)

    Sahromnasrudin,
    Alhamdulillah...
    Terima kasih, Sahrom.
    Betul, betul, betul. Senyap-senyap udah la. Nanti dapat email warning dari nuffnang pula kang.

    Rafidah,
    Timasih Fida. Hehhe... mesti tak lama lagi tu, tak sampai 2 tahun la. :)

    Hajar,
    Timasih!
    Itu la, sapa nak bagi kan. Rezeki.

    Kak Aisyah,
    timasih, kak. Ye la, sebab dulu masa mula berblog, YAti tak letak nuffnang, letak Adsense. Dah lama baru YAti decide nak letak nuffnang dan keluarkan Adsense. Baru dapat gliteratti tu.
    Hehhe... tak la kak. Buat belanja dapur je. Tengah bulan ni, sesak sikit.

    ReplyDelete
  7. Wah! Tahniah! Kak yus belum merasa lagi. Nak tunggu dia jejak 100 baru nak cash out, tp dia dok tang tujuh puluh lebih tu je tak lepas2..huhu

    ReplyDelete
  8. wahh ok jugak, lepas jugak sekali makan sefamili camni.. rezekikan

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...lps ni jd sekali ganda..aminnnn... ;)

    ReplyDelete
  10. Yati, sikit pun rezeki.... Usaha lagi Yati. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  11. dpt juga dari nuffnang...sikit2 lama2 jadi byk gak...

    ReplyDelete
  12. wee!alhamdulilah...rezeki jugak kan kak..sapa nk bg sesaja duit camtu kan..

    ReplyDelete
  13. Tahniah Yati jatuh tu ... lepas buat habuan beli-beli baranh cross stitch Yati tu ...

    :-)

    ReplyDelete
  14. saya pun suka... :)

    tahniah yati..

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. tahniah! hehe
    okla tu kan.. daripada tak dapat pape langsung :)

    ReplyDelete
  16. tahniah...rezeki tu..akak lg dasyat, boleh lupa pw nk check nuffnang.....hu

    ReplyDelete
  17. put...aku pun blom merasa lg...tahniah la kt ko. ehem...duit nufnang nk buat ape :)

    ReplyDelete
  18. Kak Yus,
    Timasih.
    Kak Yus pun, lagi banyak dari Yati. Yati jenis tak leh sabor sampai 100. Sebab dah tunggu bertahun. Hehhe...

    Kak Mila,
    Alhamdulillah, kak. Rezeki. :)

    Ziraziz,
    Alhamdulillah, cikgu. Amin... mana tahu, masin mulut cikgu. :D

    Kak Dee,
    Terima kasih, kak. Yati akan gigih update blog selalu (walau pun kurang aktiviti kraf dan jahitan). Huhu...

    Ct,
    Alhamdulillah, dapat juga.

    Anis,
    Alhamdulillah, Anis. Ye la, lagi-lagi kita ni dok rumah je, 50 ringgit tu kira banyak la tu. Sedangkan 5 sen pun dikutip masuk tabung. Huhuhu...

    Kak Ann,
    Huhu.. i wish I could. Tapi buat beli barang dapur saje. Alhamdulillah.

    Zila,
    Suka, suka, suka! Hehhe... Kecoh je, orang lain dapat lagi banyak tak kecoh pun kan. Hehhe...
    Timasih Zila.

    Hanie,
    Alhamdulillah. Online dari Bali ya Hanie?
    Dah syukur sangat dah.

    Ayza,
    Timasih Ayza. Hugggssss....!

    Kak Nza,
    Timasih kak. Hehhe... lupa password, boleh request kat dia, nanti dia reset balik password akak.
    Yati tengok kat blog akak tu, ada advertlert. Ok tak kak?

    Epid,
    Timasih Epid. Aku guna buat beli barang dapur je. Bawang, sos, dah habis. Huhu...

    ReplyDelete
  19. Syoknye yati...heheh janji duit ...sikit pun lama-lama jadi bukit ..

    ReplyDelete
  20. Suzie,
    ye la kan. :)
    Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  21. Kakyong,
    timasih. Kakyong lagi terer dari Yati, dah banyak kali cash-out kan.
    Alhamdulillah, rezeki. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea