Friday, April 15, 2011

Pink and black knitted coin purse


Bukaan zip.
Cotton lining di dalam.
Dua layer knitted flower di atas.
Size: 9 cm X 8 cm

Comel je saiz dia.
Sementara tak ada tempahan cross stitch atau keychain ni, boleh la buat misi menambah stok kedai.
Lepas ni, nak pengsan jap. Sebab banyak bebenor kerja buat hari ni.

Semoga kawan-kawan semua ceria dan dapat menghabis masa berkualiti bersama keluarga di hujung minggu ni. Selamat yek. ^_^

18 comments:

  1. Comelnya Yati...nak belajar la knit ni ...nanti lah kan ..dulu pandai la sikit-sikit tapi bila start keje dah tak buat dah ...

    ReplyDelete
  2. Kak Suzie,
    tangan kak Suzie tangan jahit. Kalau nak belajar knit, mesti cepat tangkap punya. Terima kasih, kak. :)

    ReplyDelete
  3. ct suka gabungan warnanya,mmg cantik

    ReplyDelete
  4. ct,
    timakasih ct. :)
    Tambah semangat Yati untuk terus knit.

    ReplyDelete
  5. Very, very nice! Bila lah saya nk start belajar knit ni?? Tk cukup masa!!

    ReplyDelete
  6. k.yati cepat nye kait...baru haritu kata nak kait dh siap...

    ReplyDelete
  7. cantik! :) menyerlah warnanya.:)

    saya knit selalu terlepas benang. tension tul. huhu. bila dah bukak, nak sambung x tau. kena bukak balik. huah!!

    ReplyDelete
  8. yati..comel purse tu.. best la terror knit nih.. mcm2 bleh buat.. :D

    pink campur coklat pun cantik tau... :D

    ReplyDelete
  9. suka flower tu....letak kat kepala pn comel kn ..kn ...

    ReplyDelete
  10. Kak Aisyah,
    thanks, kak. :)
    Hehhe... Yati pun takde progress belajar crochet. Dok chain stitch dari hari tu.

    Zino,
    Terima kasih. Zino juga ya.

    Kak Nza,
    Timasih, kak Nza.
    Hehhe... dah tidor sampai tak sedor diri hari Jumaat tu.

    Ayong,
    ha ah, sebab projek purse, kecik je. Boleh cepat siap. :)

    Ina,
    Terima kasih, Ina. :)

    Natasha,
    Terima kasih, Natasha. :D
    Sama la dengan Yati. Bila terlepas benang, tak tau nak sambung balik camana. Itu pasal kena concentrate bila knit, kena tengok jarum knit je. :)

    Zila,
    timasih, Zila. :D
    Nanti Yati try buat pink dengan coklat pula.. :D

    Ziraziz,
    Betul, betul. Buat as hair clip atau hairband, cikgu. :D

    ReplyDelete
  11. comel & sweet aher purse tu yati...

    yati ni memang kuat kerja.. bawa2 berehat ..

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum..

    selamat hari isnin untuk akak sekeluarga....:-)

    ReplyDelete
  13. Kakyong,
    Timasih, kakyong. :)
    Kalau tak larat, Yati rehat la kakyong. :D

    Sahromnasrudin,
    waalaikumsalam warahmatullah..
    Selamat hari Isnin, Sahrom. Bekerja la kita sekuatnya! ^_^

    ReplyDelete
  14. chomelnyer.... selalu tgk yati crochet nii kan.. menyebabkan akak tercari2 plak mana ler letaknya jarum crochet akak, cari2 lom lg berjumpa, ntah mana terhumbannyer jarum dan 2 3 ketul benang dulu tuh.. dah puluhan tahun, tak siap2 wakakaka

    ReplyDelete
  15. Kak Mila,
    thanks kak. :)
    Yati knit kak. Yati tak tahu crochet. Crochet tu, chain stitch je YAti tau, lain belum khatam. Hehhe..
    Hahaha, beli je baru kak, kalau tak jumpa. Murah je.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea