Thursday, April 21, 2011

Kiriman dari sahabat

Assalamualaikum...

Van poslaju singgah di rumah Yati semalam. Jarang sangat van poslaju datang hantar. Selalunya, posmen saja.

Besor dan agak berat juga parcelnya. 



Tak henti-henti senyum. Barang dari Kak Nisa.Sangat terharu, suka. Umpama menang iPad 2 pula, cuma yang ini jauh lagi best! Nak tau apa ada di dalam? Jeng jeng jeng....

Macam-macam ada...!


Kiriman dari Kak Nisa terdiri daripada cross stitch sekuntum bunga dijahit sendiri oleh Kak Nisa lengkap berframe, cross stitch kit Butterfly bersama frame, lavender paper napkin (macamana nak guna ni? Sayang la, cantik sangat, Yati simpan buat kenangan ya), pattern cottage in the country (sweetnya cottage tu...!!!) , 6 glass coasters (ni pun tak boleh guna, sayang!!!), tupperware pink (boleh guna letak benang, time fishing kalau hujan, leh cross stitch dalam kereta!) , dan paling last - face towel ke atau kitchen towel ya, bercorak espresso (ternganga tengok).

Terkebil-kebil Yati membelek each barang. Sebab sini, mana ada jumpa, jadi jakun sangat ya!!! Huk huk... saya terharu!!! Terima kasih banyak pada kak Nisa!!! 

Sehingga sekarang Yati masih tak boleh stop senyum...! Jumpa cikgu Amirul di sekolah pagi tadi pun Yati senyum, padahal nak sign report card Amirul. ^_^

23 comments:

  1. Bestnye, Yati!! Memang saya pun suke kalau dapat mail(not bills, ok!)cam ni! Kalau boleh tiap2 hari dapat lagi best!

    ReplyDelete
  2. YATI, bertuah lah badan..... memang semua nya cantik dan ada nilai tersendiri.

    ReplyDelete
  3. bestnya...saya nak dapat mcm ni gak leh tak? hehhe

    ReplyDelete
  4. Kak Aisyah,
    Suka, suka, suka!!! ^_^

    Eiela,
    Memang cantik. Hasil cross stitch Kak Nisa memang cantik-cantik.

    Kak Dee,
    ye, setiap barang special. :)

    Fida,
    Hehhe... ^_^

    ReplyDelete
  5. amboi...byknye dapat gift..mmg kompom le boleh sengih sampai seminggu..btw, result amirul ok tak?

    ReplyDelete
  6. banyaknya hadiahhh
    tu kalo dapat ipad2 tu, mesti senyum sebulan! hehehhe

    ReplyDelete
  7. wow..wow..wow.. sungguh bertuah.. mcm menang cabutan bertuah.. hehhe..

    kalo saya pun sayang nak guna yati.. saya tayang jer buat perhiasan.. heheheh..

    YAti mesti la senyum.. result amirul pun membanggakan kan? :)

    selamat senyum yati... :)

    ReplyDelete
  8. Epid,
    Hehhehe.... tak leh cakap, sengih je. :D
    Amirul dapat nombor 12. Semua subjek A, BM dua paper - B dua-dua, bahasa arab - C. Kena work hard lagi kan.

    Hanie,
    Hehhe.... sengih lagi, tak habis-habis. ^_^

    ReplyDelete
  9. Zila,
    macam menang loteri! Hehhe... ops!
    Senyum je. Takde la membanggakan, ada kuciwa juga, tapi takpe, nasib baik mood mama Amirul baik hari ni. ^_^

    ReplyDelete
  10. yatie tahniah ..memang la yatie suka sangat..cantik2 hadiahnya.

    ReplyDelete
  11. BESTNYA....mmg teruja bila dapat bungkusan macam ni...apapun barang2 tu cantik ya...

    ReplyDelete
  12. cantiknya....kalau Mp dapat pun..maunya senyum memanjang...Mp tumpang gembira.....

    ReplyDelete
  13. WAHHH..BEST NYER....NAK JUGAKKKK..HEHEHEHE

    ReplyDelete
  14. Bestnya..! :) hati berbunga-bunga bila dapat mail kan Yati.. senyum tak henti hihi

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah...murah rezeki akak kan...memang terharu dpt adiah dr sahabat..semoga ikatan ukhwah kan semakin erat lg...

    ReplyDelete
  16. guna untuk raya nanti...he..he..

    ReplyDelete
  17. wow...bestnya..byk lak tu...

    ReplyDelete
  18. Byknyer Yati...

    Sy yg baca pn dah rasa seronok apatah lg Yati yg dapat tu kan...hehe

    Rezeki2..

    ReplyDelete
  19. Keli oh Keli,
    ya la Encik Keli, cantik belaka.

    MulutPayau,
    timasih mp. Cantik, kan.

    Ellyda,
    Hehhhheeee....

    Sindar,
    Betul, betul, betul. :D

    Sahromnasrudin,
    Alhamdulillah. Insya-Allah, Sahrom.

    Ct,
    hehe.. time raya Yati tak pernah terima tetamu tau, ct. Ct datang la rumah Yati. :)

    Kak Nza,
    Itu la dia, kak. Suka sangat.

    Hajar,
    Ha ah, Hajar, banyak. Memang murah hati kak Nisa ni.

    ReplyDelete
  20. wah byk tu Yati... buleh jd pembakar semangat ni....

    kalo kakyong pun senyum tak habis.. kembang hati... berbunga-bunga...

    ReplyDelete
  21. Kakyong,
    betul, betul, betul!!!
    Suka kakyong, bila orang bermurah hati bagi barang kat kita, kita appreciate sangat-sangat. :D

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea