Saturday, April 09, 2011

Giveaway dari Roshey's Craftworld

Assalamualaikum....!

Yati nak join giveaway oleh Roshey's Craftworld ni.

Syarat-syaratnya ialah, kena follow blog kak Rosh. Ok, dah lama dah Yati follow. :)

Tulis entri tentang giveaway. Ok, ni sudah. Kalau tak tulis pun takpe. Kalau tulis entri, dapat 2 cabutan. Yihaaa!
Syarat ketiga, kena identify Kak Rosh dalam gambarnya masa Form 1 di bawah.


Yati teka la ye. Kalau salah, mintak maap, Kak Rosh. Akak duduk di barisan hadapan. 2 dari kiri, seperti gambar di bawah.



Ada harapan menang ka? Hehhe...
Ok, sekian.

7 comments:

  1. yati,
    meh kakyong bg hint.. dia dok sebelah kakyong jer... ;)

    ReplyDelete
  2. Kak Nza,
    timasih kak! :)

    Kakyong,
    Kakyong pun Yati tak tau mana satu, camne nak agak Kak Rosh pula, walau pun ada baca entri kakyong sekelas. Tapi thank you kakyong. :)

    ReplyDelete
  3. d best of luck yer yati...

    bib aka kakyong, ha! nk bocor rahsia ya... hehehe... takper.. GA ni pon mmg nk carik pemenang paling btuah & licik..... tngguuuuu...

    ReplyDelete
  4. Kak Rosh,
    timasih, kak! ^_^
    Hehhe...

    ReplyDelete
  5. jom join GA ni sis:)adiah best2x!

    http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

    jgn lupa mention nanakimie sebagai referal ye:)

    ReplyDelete
  6. Nanakimie,
    ye la, nanti free akak tengok ya.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea