Friday, April 15, 2011

Felt keychain

Assalamualaikum...
Hari ni bangun pagi buta, pukul 2 pagi untuk print out pattern dan proses beberapa order. Alhamdulillah..

Ini order baru-baru ni oleh seorang customer dari Kuantan.

Felt keychain - Bunga-bunga ceria



Tiada jumlah minumum Yati tetapkan untuk tempahan keychain. Kalau order sebiji pun, Yati hantar juga. Satu keychain RM3 sahaja tak termasuk kos pos.

Kalau ada yang nak tengok design-design keychain yang pernah dihasilkan, sila la ke online store Yati.


Atau boleh juga ke fanpage Yati di Facebook.

Hari ni sudah pun hari Jumaat. Sangat cepat masa berlalu. 

11 comments:

  1. Akak suka kumpul tapi sekarang ni tak tahu nek letak kat mana

    ReplyDelete
  2. memang cantik, berseri seri bunga tu

    ReplyDelete
  3. tersenyum je bunga tu..ceria pula hati jadinya.rezeki mesti byk masuk ni sbb bangun pagi2...orang tua kata bangun pagi2 murah rezekikan

    ReplyDelete
  4. cantik.. bunga2 ceria... ;)

    ptg ni 3.30 ptg RTM1 jgn lupa drama Pondok Ingatan Cinta.. lakonan Sj & FE..

    ReplyDelete
  5. Cntiknya keychain...cute dan comel..

    Yelahkan...Cepatnya masa berlalu..hari Jumaat..masa utk Mp buat mcm2 bnda...trmasuk lepak kat blog Yati lama2.....

    ReplyDelete
  6. mmg cantik...yg akak bg kat sy tue pun sgt cantik..sayang saya nak gunakan..saya gantung buat hiasan tau....

    ReplyDelete
  7. awalnya yati bangun...ttp demi minat n kerjaya yati berbaloi2.....moga terus suksess......

    ReplyDelete
  8. yatie..memang cepat betul kan..bulan april pun dah nak sampai kepenghujung nya.

    ReplyDelete
  9. Zino,
    betul, betul, betul. ^_^

    Kak Sam,
    hehhe... kan banyak tempat boleh gantung, kak.

    Kak Su,
    Terima kasih, kak!!! :)

    Ct,
    Alhamdulillah. Omputih pun cakap camtu kan. Early bird gets the worm, kata deme. :)

    Kakyong,
    Terima kasih, kakyong. :)
    Hehhe... dah terlepas la, kakyong. Suka Asmara je. Bukan Shahs Jazsle tu. Camana pun, timakasih bagitau Yati tau. Memang kakyong ni follow habis yek.

    MulutPayau,
    Timasih, mp!!! :)
    Hehhe... hari Jumaat je boleh blogwalking ye. Timasih ye, singgah sini.

    Sahromnasrudin,
    timasih, sahrom.
    la, ye ke. Terharu akak.

    Kak Nurul,
    Thank you, thank you. Adakah kak Nurul sudah kembali berblog? Jeng jeng jeng...

    Kak Nza,
    ha ah, sebab semalam Yati off computer awal, ada misi cari benang di luar. Itu yang kena cover balik masa kerja tu. Timasih kakyong. Yati akan kerja keras demi mencari sesuap nasi. Huhu..

    Kak Erna,
    ye la kak. Tik tok tik tok, dah tengah bulan.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea