Thursday, April 14, 2011

Award dari Kak Yus!

Hehhe... hari ni dalam sejarah, Yati dapat 2 award! Kena tampal juga, sebab award ni special sikit. Tara....


Pernahkah kawan-kawan sekalian dapat award, ada muka sendiri? Ha! Terharu saya... Terima kasih, Kak Yus, atas usaha create award ni untuk pengomen terbanyak di blog Kak Yus. Rajin betul. Yati tempat kedua je. Jadi setiap pengomen terbanyak, lain-lain awardnya. Unik. 

Terima kasih sekali lagi pada Kak Yus. Yati suka baca sebab Kak Yus juga sama macam Yati, surirumah. Yati suka baca pengalaman orang dan tengok tempat orang. Tengok video Arif, anak bongsu Kak Yus, boleh ubat mood bila kita sedih. Juga, banyak benda la kita boleh tahu dan tambah ilmu perkara yang kita tak tau.

Thanks, kak Yus, Yati suka! ^_^

7 comments:

  1. Terima kasih sudi ambil award ni....

    Terima kasih kerana menjadi antara pembaca setia blog akak ya...

    Terima kasih atas teguran, komen dan perkongsian di alam blog selama ini...

    p/s:Mata akak semakin baik kot, dah tak sakit bila mengadap pc. Dulu mula2 sakit kalau lama depan pc..:)

    ReplyDelete
  2. dpt juga award,bukan artis aje dpt award kan...

    ReplyDelete
  3. yatie..tahniah..dapat award yang ada gambar..cantik tu..manis je senyuman yatie.

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Yati, utk kedua2 award!

    ReplyDelete
  5. Kak Yus,
    sama-sama. :D
    IC... syukur mata kak Yus dah ok.

    Ct,
    ya betul! Syok dapat award dari kawan-kawan maya ni.

    Kak Erna,
    hehhe... malu, gambor tu muka bulat. Semua gambar pun muka bulat. :)

    Kak Aisyah,
    thank you, kak! ^_^

    ReplyDelete
  6. Yati,
    bangga dpt award ade muka sendiri... ;)

    tahniah..

    ReplyDelete
  7. Kakyong,
    Itu la dia. Terharu dengan usaha Kak Yus, design award untuk semua pengomen.
    Terima kasih, kakyong. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea