Friday, March 18, 2011

Jom singgah ke kedai kakyong

Assalamualaikum...
Semalam Yati tak online satu hari. Pertamanya sebab, Amirul dan Hafizan dah balik!!! Yeh!!! Rindu la kat dia orang. Seminggu juga dia orang dok KL tu. Kesian Sulaiman takde kawan main. Jadi semalam, selain layan hero-hero kat rumah, agak malas untuk online sebab line sekarang yang agak lembab, juga nak siapkan order cross stitch sikit.

Tak boleh share lagi, sebab belum siap. Masih dalam pembikinan. Sementara tu... Yati nak ajak kawan-kawan semua untuk berkunjung ke kakyong shoppe. Antara barang best di kakyong shoppe termasuk lah...

cloth diaper

Susu Kambing Higoat

Untuk cloth diapers, ada sale. Boleh refer sini.

Jom ramai-ramai singgah ke kedai kakyong. Selain membeli, secara tak langsung anda dapat membantu keluarga kakyong yang dalam kesempitan sekarang.
Kakyong jangan risau dan sedih ya. Fikir yang baik-baik je. Insya-Allah, jalan akan terbuka.

8 comments:

  1. Seronoknya Yati..anak2 dah balik..Anak2 Mp masih di rumah nenek mereka lagi...
    Ok..nnti Mp berkunjung ke kakyong shoppe....

    ReplyDelete
  2. terima kasih yatie...

    sgt2 hargainya... maaf ya lambat reply email yati tadi...

    ReplyDelete
  3. a,ah yati..nape ngan k.yong.??
    share la cket....

    ReplyDelete
  4. ingat nak try cloth diapers tula...

    ReplyDelete
  5. Hanie,
    Kakyong ada masalah kewangan sikit.

    MulutPayau,
    hari ni mesti anak-anak mp dah balik kan. Sebab sekolah dah start hari ni. Sila la pergi kedai kakyong tu. :)

    Kakyong,
    sama-sama.
    takpe, faham. :)

    Ziraziz,
    Kakyong ada masalah sikit. Cuba pergi kakyong.com. :)

    Sham,
    cuba la cikgu. Cloth diaper ni, jimat secara long term.

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..

    semoga kakyong dapat menjalani kehidupannya dengan baik2 aja...

    ReplyDelete
  7. Sahromnasrudin,
    waalaikumsalam.
    Mudah-mudahan begitu la. Amin.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea