Friday, March 04, 2011

Free Classified Portal & Giveaway by Sweetlilcraft

3 fat quarters 100% Japanese cotton and 1/2 meter heavy weight cotton, 3 pieces of 10″ zip and a pin cushion. (not in the picture)

Yati nak join giveaway oleh Ayu dari Sweet Lil Craft Collections. Happy birthday pada Ayu yang akan menyambut harijadinya pada bulan ini. Suka tengok hasil jahitan Ayu, antaranya bag, purse, dan lain-lain.

Ada beberapa hadiah yang boleh dipilih. Yati pilih yang pertama, seperti gambar yang di upload ni. Berikut ada info mengenai Free Classified Portal yang dilancarkan oleh Sweet Lil Craft Collections.

Sweetlilcraft Collections telah melancarkan Portal Iklan Percuma yang merupakan tempat bagi anda untuk mengiklankan atau mempromosikan produk buatan tangan dan bahan-bahan untuk menghasilkan produk buatan tangan.
Anda boleh memaparkan sebanyak mana iklan yang ada suka dan ia adalah PERCUMA.
Ada beberapa kategori untuk produk komersial dan makanan untuk ‘menambah rencah’ dalam portal tersebut. Jadi, jangan lepaskan peluang terbaik ini!
Ada lagi berita baik untuk anda, Sweetlilcraft Collection telah menyediakan hadiah menarik untuk 3 pemenang yang bertuah. Giveaway ini akan ditutup pada 25 Mac 2011 pada pukul 11.59 malam. Rebutlah peluang untuk menyertainya. Makin ramai makin meriah!! ^^. Klik di SINI untuk menyertai giveway!

Fuh.. fuh... bagi la nama naik, lawa fabrik tu! ^_^

2 comments:

  1. assalamualaikum kak...

    wah!!! mcm menarik je..akak nak sertai..semoga berjaya ya...

    ReplyDelete
  2. Sahromnasrudin,
    Waalaikumsalam Sahrom.
    Memang menarik hadiah-hadiahnya. :)
    Timasih!

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea