Wednesday, March 09, 2011

Felt dan cross stitch keychain

Cepat la cuti sekolah. Hu... letihlah. 

Rindu buat felt crafts. Jadi, Yati buat la sikit.

Strawberry felt keychain.

Lagi...

Elephant felt keychain.

Cross stitch pun dah lama tak buat. Jadi, Yati buat satu yang kecik. 

Yellow heart - Cross stitch keychain.

Simple je. Orait. Dah lepas rindu. Dah, pasni sambung knit. Hehhe...

15 comments:

  1. All very cute lah, Yati! Yati nk cepat cuti sekolah, saya plk tk nk ade cuti sekolah langsung!

    ReplyDelete
  2. Kak Aisyah,
    thank you! :)
    wah, nape tu? Yati bukan pe, dah tak larat hari-hari tengok anak buat homework, berjam-jam nak tunggu dia orang habiskan. Huhu...

    ReplyDelete
  3. sume hasil kerja kak Yati comei2 ...suke tengok...kak,senarai harga kat mane ye?

    ReplyDelete
  4. Ummi Hanie,
    terima kasih.
    Harga barang ada di kedai, http://www.yatiandstitch.com
    Kalau nak tengok semua keychain, boleh search page Yati & Stitch di FB. :)
    Felt keychain satu RM3 saja. Cuma cross stitch keychain mahal sikit, harga varies from RM6-RM10.

    ReplyDelete
  5. cute dan comelnya hasil kerja Yati..memang kreatif betul..nanti Mp nak jenguk kedai Yati..memang tertarik..

    ReplyDelete
  6. MulutPayau,
    terima kasih. Singgah le..! :D

    ReplyDelete
  7. knapa yati tunggu cuti????...hari2 biasa sibuk urus anak ek??

    apapn setiap sentuhan yati mmg brseni..suka akak tgk..akak pn minat dgn seni kraftangan ni ttp skrg dh xsmpt nk buat semua tu...hu...

    ReplyDelete
  8. Kak Nza,
    ye la kak. Kelam kabut dari pagi everyday memenatkan la. Kalau budak cuti sekolah, at least tak perlu terkejar-kejar siapkan semua.
    Terima kasih kak. Takpe kak, nanti cuti sekolah boleh buat. :)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..

    walau ia simpel tetapi ia amat menarik..syabas ye, kak

    ReplyDelete
  10. Sahromnasrudin,
    waalaikumsalam Sahrom.
    Timasih ye! :)

    ReplyDelete
  11. comel strawberi dan gajah iteww....;o)-liza

    ReplyDelete
  12. memang comel jer hadil kerja yati..

    tag GA utk yati
    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/ga-izdiharshoppe.html

    ReplyDelete
  13. Liza,
    Thank you, Liza! ^_^

    Kakyong,
    Timasih kakyong. :)
    ops, ada tag ke? Nanti free Yati buat ye.

    ReplyDelete
  14. kak yati, saya suka strawberry..cute sangat :).

    ReplyDelete
  15. UmmuFarhan,
    thank you UmmuFarhan..! :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea