Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul



Cuti hari ni. Ada yang join perarakan Maulidur Rasul ke?

Hilang idea nak tulis apa.

صَـلَّى اللهُ عَـلَى مُحَمَّد صَـلَّى اللهُ عَـلَيْهِ وَسَـلَّم.....صَـلَّى اللهُ عَـلَى مُحَمَّد صَـلَّى اللهُ عَـلَيْهِ وَسَـلَّم

Sekian.

13 comments:

  1. salam maulid...

    ingat baginda sentiasa dan berselawat, semoga baginda berkenan memberikan syafaatnya kelak...

    ReplyDelete
  2. assalam yatie..hari ni memang cuti..tapi tak kemana2 pun..demam la pulak..
    selamat menyambut maulidulrasul yatie..

    ReplyDelete
  3. Sham,
    Salam Maulidur Rasul.
    Ye cikgu, moh le kita banyak-banyak berselawat ke atas junjungan Nabi Muhammad SAW

    ReplyDelete
  4. kak Erna,
    waalaikumsalam.
    Oh, dah jangkit demam kat akak pula ya. Hari tu, encik abangnya yang demam kan.
    Salam maulud Nabi. Semoga kak Erna cepat sembuh.

    ReplyDelete
  5. salam yati..
    hari ni lepak umah jek, masak and kemas. pastu tido hehehe.. salam maulud nabi...marilah kita selawat banyak2 ke atas Junjungan Nabi Muhamad SAW

    ReplyDelete
  6. Rafidah,
    Salam Fida.
    Hehhe... qado tido ye. :D
    Mari la kita.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Kak yati,
    Selamat Menyambut Maulidur Rasul walaupun dah lepas waktunya..:)
    Akk apa kaba?dah semakin sihat?

    ReplyDelete
  8. saya sibuk di rumah saja yati...:)

    Salam maulidurrasul

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum kak..semalam saya join perarakan ini..memang seronok..meriah...

    ReplyDelete
  10. Idah,
    waalaikumsalam Idah.
    Salam Maulidur Rasul juga.
    Kak Yati dah ok. Thanks.

    Yus,
    Lepak rumah pun best juga.
    Salam Maulidur Rasul.

    Sahromnasrudin,
    waalaikumsalam.
    Wah, ye ke... nanti cerita kat blog ya.

    ReplyDelete
  11. salam maulidur rasul yati,
    sama2 kita perbanyakkan selawat bukan takat semalam, tp hari2 biasa juga..

    ReplyDelete
  12. salam,

    kak yati, saya xpegi mana..smg kita dapat bertemu dengan Baginda Rasulullah saw di akhirat kelak insyaAllah..amin

    ReplyDelete
  13. Kakyong,
    Salam Maulidur Rasul.
    Betul tu kakyong.

    UmmuFarhan,
    sama la kita. Lepak rumah je.
    Insya Allah. Kena tingkatkan amal ibadat kita.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea