Sunday, January 02, 2011

Cross stitch keychain - Big house

Hari tu, keychain rumah kecil. Kali ni, rumah besar pulak.


Gambar agak kabur. Sori.


Bahagian belakang, kain cotton.


Keychain posing depan kalendar, gift dari Kak Fizan dari Sew-Addict. Thanks to Kak Fizan, yang berusaha pos kalendar tahun baru pada Yati.


Beberapa hari ni, Yati tak rasa macam nak update blog. Sibuk. Juga emosi tak menentu. Sakit hati ada, marah ada, sedih pun ada. Jadi, daripada saya meluahkan rasa di blog dalam keadaan emo, lagi elok saya diam. 
Saya rasa penat hidup begini. Jadi, elok la saya low profile jap, kumpul kekuatan untuk terus hidup. 

Selamat tahun baru pada kawan-kawan semua!

8 comments:

  1. assalamualaikum..so sweet..syabas kak...

    ReplyDelete
  2. Sahromnasrudin,
    waalaikumsalam.
    Thanks, Sahrom. :)

    ReplyDelete
  3. SLAMAT TAHUN BARU YATI n semoga suksess dlm biz....

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak
    hasil tgn akk mmg cantik..
    erm semoga akk lebih tenang ye utk hadapi hari2 mendatang..idah pun sama..bila ter emo...suka diamkan diri sebentar

    ReplyDelete
  5. Kuatkan semangat,Yati...cari ketenangan diri, insya'allah you'll be yourself again or even better :) Cute keychain!

    ReplyDelete
  6. Wah! Memang berseni. Saya pernah belajar buat crosstich masa darjah 6 dulu. Lamanya...lepas tu tak pernah buat lagi..huhu

    Salam kenal ye..

    ReplyDelete
  7. Ecah,
    Ya, Ecah, Kak Yati ada masalah negara.

    Kak nza,
    Selamat tahun baru, kak!
    Akak pun, semoga tahun ni memberi lebih kebahagiaan dan kejayaan pada akak.

    AfizIdah,
    Waalaikumsalam warahmatullah...
    Terima kasih, Idah. Ye la Idah. Takut apa yang kita cakap di waktu emosi akan buat kita menyesal kemudian hari. Jadi, elok kita diam.

    Aisyah Helga,
    Thanks so much, Aisyah. Rasa lebih ok baca your comments.

    Yus,
    Salam kenal. Thanks singgah blog Yati ya. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea