Tuesday, January 18, 2011

ADIANIEZ GIVEAWAY : RIANG RIA DARA BERDUA

 

 Atas jemputan tuan rumah, Aida, Yati dengan berbesor hatinya ingin join sama giveaway Aida ni.

Hadiah apa nak bagi kat anak dara Aida ya. Yati cadangkan, bagi buku la. Story book ke, buku colour ke, sticker book ke, hatta buku apa sekali pun, hadiah yang bagus diberi untuk anak. Sila la menjamu mata di Popular Bookstore atau pun MPH, nescaya Aida akan jumpa buku-buku sesuai untuk lingkungan umur anak dara Aida yang dua orang tu, dengan budget yang telah ditetapkan.

Tiada la Yati dapat nak tepek gambar buku, kerana rasanya, Aida pasti lebih arif buku apa yang Nurin mahupun Syuhada suka kan.Tapi kalau budak pompuan, suka Barbie la ye tak. :)

Kalau nak order kat Yati keychain pun boleh. Boleh la tengok gambor-gambor crafts yang Yati pernah buat di sini. Murah-murah saje. ^_^

Sekian, terima kasih.

5 comments:

  1. haa.. kalo aida order CS gamba nurin & syuhada kat yati pun boleh kan.. pastu boleh gantung kat bilik anak2 dara tu :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..semoga akak menang giveaway ini ya...rajin akak masuk peraduan

    ReplyDelete
  3. yes yati. kalu gi kedai buku, aida ni memang rambang mata. ikut kata hati, semua nak beli tau. tapi, tak bleh ikut kata hati, kena ikut kata poket ler plaks hi hi hi...

    ok pass...

    tq yek join...

    ReplyDelete
  4. Kak nza,
    thank you, kak.

    h4ni3,
    Aida dah order dah dulu pattern. Aida jahit sendiri cross stitchnya. Apa perkembangan terbaru ya Aida? Hehhe...

    Sahromnasrudin,
    waalaikumsalam. Takde la rajin. Menang pun bukan selalu. Mana tau, kot yang ni ada rezeki.

    Aida,
    ya, betul tu. Boleh jadi gila tengok buku-buku ni. Tapi kena la tengok poket dulu. :D
    Thank you. Suruh Nurin atau Syuhada cabut nama Yati tau. Hik hik!

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea