Friday, December 03, 2010

Makcik sibuk...

Pekabo semua? Lama Yati tak update blog.
Yati buat kerja offline, lepas habis order cross stitch hari tu, Yati buat order felt keychain pulak, dan sampai sekarang tak habis lagi. Bersambung-sambung. Alhamdulillah, tapi menuntut masa yang banyak.
Yati tak online setiap hari. Kena korbankan masa online, untuk siapkan kerja ni ha. Tapi paling lama Yati tak online, 2 hari je. Kena check email juga.

Dah masuk bulan terakhir tahun 2010. Wuhuuu... cepatnya masa jalan...

Thank you ya, pada sesiapa yang jenguk blog Yati ni. Banyak benda nak cerita. Tapi kena buat mana lebih utama dulu.

Harap kawan-kawan semua sihat dan gembira. Tak sempat jugak jenguk blog kawan-kawan.

'till then, take care ya!

10 comments:

  1. as salam kak..saya sihat walafiat..semoga akak dan family semua sihat2 walafiat dan senantiasa diberkati Allah SWT

    ReplyDelete
  2. itula....mcm lama jek rasa yati tak update...padahal tak la lama mana yea.
    dah nak akhir 2010....terpikir pula apa benda kita dah achieve tahun ni kan? and untuk tahun depan apa pulak projek2 mega kita heheheh

    ReplyDelete
  3. sibuknyer makcik ni yer huhuhuhuhu:p

    ReplyDelete
  4. Sahromnasrudin,
    Waalaikumsalam warahmatullah, Sahrom.
    Amin, thank you ya. :)

    Rafidah,
    Lama la jugak, seminggu lebih. Hehhe...
    Yati rasa, Rafidah mesti dah achieved banyak kan, banyak buat booth menjual hasil crafts and crochet kan? Itu satu benda yang Yati belum cuba. Maybe next year..? ^_^

    Sueann,
    Ye makcik busy, anak ku... Hik hik...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah sihat..syukur jugak dengar kawan2 pun sihat..cuma bertanya khabar dari jauh .musim cuti sekolah mmg sibuk.. huhuhu...sibuk dgn anak2...macam2 hal..

    ReplyDelete
  6. Makcik bz yea...takpe2, nikmati kebizian itu. Selamat hujung tahun.. Harap tahun depan kita dilimpahi rahmat & rezeki yg melimpah dari NYA. amin

    ReplyDelete
  7. sama la kita yati..pening lalat sket nk siapkan tempahan..uhuhu..rezeki dari Allah Taala :)

    ReplyDelete
  8. salam yatie..memang rasa lama yatie tak update..

    tak pe yatie..dulukan mana yang perlukan kan..ada masa..yatie tentu tak lupa updatekan..

    ReplyDelete
  9. takpe..
    setelkan mana yg penting dulu kan..?
    kitorg sentiasa setia menanti update terbaru.. ewahh =))

    ReplyDelete
  10. SCLover,
    hehhe... sama la kita. Cuti sekolah, sibuk layan anak-anak dan kerja kita lagi. :)

    Epit,
    Amin... moga tahun baru Hijrah ini lebih baik lagi hendaknya.

    Lynn,
    hehhe... takpe Lynn, kita buat satu-satu. Don't pening-pening.

    kak Erna,
    ye betul kak. Sibuk dan kepala pun serabut. Hehhe...
    Baru hari ni dapat balas komen kawan-kawan.

    h4ni3,
    hehhehe... terharu saya, kalau ada yang menunggu berita dari saya. Hik hik...

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea