Wednesday, December 15, 2010

KrafAina 1st Giveaway

Yati masuk giveaway lagi... ^_^

Kali ni, dari blog KrafAina.


Syarat-syarat giveaway ni:-
  • Follow blog KrafAina dan share link KrafAina di blog. --->  Sudah follow dan add di bloglist, encik!  
  • Buat entri tentang giveaway (mohon pada pandangan atau cadangan untuk KrafAina).
Pendapat Yati: Cantik hasil crochet KrafAina.  Semoga bisnes terus maju hendaknya. Sebab produk semua dah cantik. Kalau free, boleh la tambah produk ready-made dan buka booth di mana-mana bazar atau flea market ke... cuba tengok pasaran...

  • Nyatakan salah satu kraf yang paling anda suka dalam blog KrafAina.
Suka tengok table runner tu. Masih student lagi KrafAina ni, tapi boleh siap dalam 2 minggu tu, panjang pulak tu table runner nya.

  • Sila tag tiga orang rakan untuk join Giveaway

Hmmm.... nak tag sape ya... ha... sat naa...
  1. Lady MAMA bercerita - Rafidah Shamsuddin
  2. Catatan Ibu - Kakyong 
  3.  Dunia CMelor - Melor
Dan pada sesapa nak join, sila-sila... detail ada di KrafAina.

Memiliki akaun CIMB atau Maybank. --> Ada, dua-dua ada.
Sebab antara hadiah giveaway ni, termasuklah wang tunai yang akan dibank-in. Sungguh bermurah hati KrafAina ni. Wang tunai! Jom la masuk beramai-ramai!

  • Tinggalkan link entri di ruangan gieaway tu. --> orait, nanti lepas publish, saya letak.
        • Tarikh tutup giveawaway: 21 Disember 2010

        11 comments:

        1. tahniah!!! akak mmg rajin masuk kontest kan..semoga akak menang ya

          ReplyDelete
        2. Sahromnasrudin,
          hehhe... timasih.

          ReplyDelete
        3. penyertaan di terima
          terima kasih kerana menyertai...

          cadangan juga sangat baik...

          ReplyDelete
        4. kraAina,
          sama-sama. Thank you. :)

          ReplyDelete
        5. cantik2nya kraf dia
          hadiah pun menarik

          tp merajuk sket dah dgn contest camni, sbb ada 1 contest dulu tu, penganjur senyappp jer lepas da bg details. huhu (ceh.. alasan!! sebenarnya mood belum mai! hahaha)

          ReplyDelete
        6. Nice!

          *Jom layan 'Part 2' plak. ^_^

          ReplyDelete
        7. wa...tenkiu. lady mama kena tag. nanti aku joint. berukband ni kelembapan yg amet sgt

          ReplyDelete
        8. bestnya GA ni... nak join.. nak join....

          terima kasih yati tag kakyong

          ReplyDelete
        9. h4ni3,
          ha ah Hanie. Semua hasil crochet. Yati sendiri pun tak tau ber-crochet. :)
          Hahaha... ntah-ntah penganjur lupa depa sendiri ada organize contest tak. Tak pun amik masa sikit kot nak announce winner. Yang energizer tu ke, Hanie?

          Baincardin,
          wah... rajinnya edit gambor. :)

          Epit,
          ooo takpa. Bila free, cuba la.

          Kakyong,
          Sama-sama. Good luck untuk kakyong! :)

          ReplyDelete
        10. bukanlah
          organizer aritu yg ada kedai felt craft
          dah setahun lebih da pun
          dia announce winner, suh email details, tp lepas da email, senyap jer.
          hehehe.. biar la.. takde rezeki

          ReplyDelete
        11. h4ni3,
          Yang ada kedai felt craft? Jeng jeng jeng....
          Kes terlupa la tu kot. Atau buat-buat terlupa. Ish, tak baik. Lebih elok tak buat giveaway langsung kalau tak nak bagi.

          ReplyDelete

         

        Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea