Monday, December 13, 2010

Knitted purse

Mengantuk. Sebab makan ubat selsema.

Lama rasanya tak knit. Ni projek baru siap.


Guna dua tone colour hijau. Tapi camera tak berapa nak tunjuk. Camera tu dah semakin nazak. Bila onn je, dia punya skrin kejap hijau, kejap merah. Macam tv lama yang nak rosak. Bila la aku nak beli camera baru ni...


Hari ni hari slow motion. Rasa nak tidor je. 
Kalau free, jemput ke kedai saya ya. Jamu mata, tengok beberapa charts yang saya baru upload. Mana tau, kot berkenan nak buat projek baru cross stitch ka...
Ni antara yang baru masuk ke kedai...



Take care, mai singgah nooo...

9 comments:

  1. wow.. pandainya akak buat knitting.. bestnyer kalo saya pun pandai jugak.. :)
    nampak 2 kaler tu... cuma x jelas jer.. :D

    ReplyDelete
  2. Salam Yati.. nice purse :) warnanya cantik dan button pun cute..

    ReplyDelete
  3. wahhh yati! bestnya dapat knit....saya ni pegang jarum knit tak penah agi hehehehe..sure tercampak2 rasanya hehehe...anyway good job bebeh! ....cakap bab ngantuk...memang la kan...sedapnya kalau leh tido time2 lepas zohor ni heheheh

    ReplyDelete
  4. MamaDaniel,
    takde la pandai knitting. Masih belajar lagi.
    Nampak 2 colour tu ya? Terang mata, ni mesti banyak makan carrot. :)

    Sindar,
    Thank you. Tapi simple sangat kan. Nanti la nak belajor jenis knit lain pulak.

    Rafidah,
    kalau orang biasa crochet, biasanya dia boleh knit. Cuba you pegang jarum knit tu, ntah-ntah lagi laju dari Yati... :)
    oh, nikmatnya tidor...

    ReplyDelete
  5. Demam HDR dah kembali! jom layan....^_^

    ReplyDelete
  6. nampak la yati kaler 2 hijo tu..

    bila kakyong nak belajor knitting ni... ;)

    ReplyDelete
  7. Baincardin,
    hehhe... saya ni camera biasa pun dah ok. :)

    kakyong,
    nampak ye. Jadi Yati la yang rabun. Hehhe...
    Cuba la kakyong. Bila dah tau, melekat! Macam cross stitch juga. :D

    ReplyDelete
  8. akak bab knitting mmg tak terror langsung..hehehe

    ReplyDelete
  9. Kak Su,
    hehhe... Yati pun baru belajar juga, kak. Bosan buat cross stitch je, tu cuba knit pula.
    Kak Su kerja, mungkin kurang masa nak mengait ni.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea