Monday, December 13, 2010

Giveaway dari Balancing! balancing! balancing!

Yati nak join giveaway dari blog Balancing! balancing! balancing!

Hadiah-hadiahnya sangat best!


Japanese cotton fat quarters


Hand embroidered silk bag, made in Vietnam, dan...

 Crafts accessories

Tarikh tutup giveaway 1 January 2011.

9 comments:

  1. salam yatie.beg dari vietnam tu cantik kan..tapi akak tak pandai la..nak join2 contest ni..

    ReplyDelete
  2. wah, best2 la hadiah tu semua.....gud luck yati.

    ReplyDelete
  3. Kak Erna,
    ooo... senang je. Ikut je arahan dalam setiap giveaway atau contest. Tinggalkan komen, buat entri dan ada yang suruh display banner kat sidebar ke.. tak pun, anak akak kan ada, boleh kot dia buatkan. :)

    Kak nza,
    thank you, kak. Cuba nasib.

    Sahromnasrudin,
    ye ye... harap-harap nama naik ler. Hehhe...

    Kak Su,
    Timasih, kak. (finger crossed). ^_^

    ReplyDelete
  4. japanese cotton... nak jugak... hahaha... gila betul tgk kain2 ni...

    gud luck yati

    ReplyDelete
  5. Kakyong,
    betul tu, kakyong. Kalau la dapat, kan... (start berangan projek...) Hehheh...
    Good luck untuk kakyong juga.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea