Monday, November 22, 2010

Photo stitch Lailahaillallah Muhammadurrasulullah - Completed

Rasa macam dah lama sangat tak online. Tapi memang lama pun. 5 hari tak online. Erk...

Sudah siap! ^_^



 Satu projek sudah selesai. Alhamdulillah... 

Saya punya things-to-do list sangat panjang. Penuh satu page.

Macamana raya korban anda? Kami tak merasa makan daging korban kali ni.

20 comments:

  1. salam ziarah kak...cantiknya hasil tangan kak tue..memang penuh seni..tahniah dr saya..berapa rege yang akak charge??

    ReplyDelete
  2. wa..nice. sape tempah? selemat menyelesaikan to-do-list ek

    ReplyDelete
  3. tahniah yati..
    mak aii.. pjgnya check list kerja... ;)

    kakyong pun tak merasa daging korban tahun ni..

    ReplyDelete
  4. Sahromnasrudin,
    Terima kasih, Sahrom.
    Harga projek kat atas tu, RM200.

    Epit,
    Thank you.
    Kak Mila tempah. :)
    Timacih, Epit.

    Kakyong,
    Timasih, kakyong.
    Hehhe... ha, banyak kerja kena buat ni. Dah pening dah ni ha.
    Kesian kita kan, tak de pun orang nak sedekah daging. Huhu...

    ReplyDelete
  5. yea....mesti puas hati dpt abiskan....phew....

    tumpang gembira.... ;)

    tak sempat nak merasa daging korban....tertinggal dlm peti ais ma ku....iskh..iskh...

    ReplyDelete
  6. cantiknya..
    akk mmg kreatiflah..:)
    idah tahun rasa best sgt raya..sbb dapat balik rumah mak idah walaupun patutnya giliran asben..hihi
    daging korban alhamdulillah tahun ni murah..
    akk menu apa masa raya hr tu?

    ReplyDelete
  7. shogun_na,
    Puas hati. Sebab jahit berhati-hati. Orang punya ni. :)
    Timasih, shogun_na.
    Laaa.. awat tertinggal tu? :)

    Idah,
    Timasih, Idah.
    Vavava... bestnya raya di rumah orang tua.
    Kak Yati, ibu kak Yati masak rendang ayam dan nasi minyak. Idah pula? :)

    ReplyDelete
  8. yeahhh.. dah siap. tak sabar nak tengok live niii.

    ReplyDelete
  9. Kak Mila,
    Hehhe... sabor, sabor.. :)

    ReplyDelete
  10. salam yatie..cantik kan..bila dah siap..puas hati tengoknya..

    ReplyDelete
  11. kak Erna,
    Ya.. memang cantik. :)

    ReplyDelete
  12. waaahhh.. cantiknya Yati... lama juga nak siapkan? kemas sungguh stitch Yati.. salute!

    ReplyDelete
  13. Yati, wah simple and lovely..... tahniah!

    ReplyDelete
  14. Salam,

    Cantiknya hasil tangan kak Yati, apatah lagi itu kalimah yang mulia :). Oh ya, selamat menyiapkan kerja2 kak yati..saya pun ada kerja yang berlambak gak...mari kita berjuang!

    ReplyDelete
  15. cantiknya..sampai sudah saya tak dapat teka..hehehe..

    ReplyDelete
  16. wah dah siap, kalau ayu buat, setahun baru siap,hihi. cantik!
    balik kg mmg tiap2 hari mkn daging korban :)

    ReplyDelete
  17. Sindar,
    Terima kasih. :)
    Ya, ambil masa 2 bulan untuk siap.
    Thank you, my friend.

    Kak Dee,
    Terima kasih, kak Dee. :)

    UmmuFarhan,
    Terima kasih. :)
    Jom jom... bekerja la kita sekuatnya!

    MamaYatie,
    terima kasih. Hehhe... saya jahit tulisan khat khufi.

    Kak nza,
    Terima kasih, kak. Wah, dari kampung pun akak online. :)

    ReplyDelete
  18. bakar ikan guna api
    enak dimakan begitu saje
    patutlah lama berdiam diri
    dok menyiapkan benda ni rupanya ye

    hehehe.. pehal la bila masuk sini asik nak berpantun jer..

    ReplyDelete
  19. Ayu,
    terima kasih, Ayu.
    Memang ni cross stitch kaligrafi terbesar Yati pernah jahit.
    Hehhe... ha ah kan... teringat kalau balik kg suami Yati, macam tu la. Hari-hari makan daging korban. Hari ni buat sup. Esok buat daging goreng. Lusa masak kicap pulak. ^_^

    h4ni3,
    Ikut jalan short-cut di tepi perigi,
    Tak tengok jalan, kaki cucuk duri,
    Bukan saje Yati berdiam diri,
    Menjahit cross stitch cari rezeki.

    Hik hik... ha, selagi Hanie masuk sini jual pantun, selagi tu la Yati jawap ngan pantun jugak. ^_^

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea