Wednesday, November 10, 2010

Felt keychain - anak ayam

Anak itik berenang-renang,
Anak ayam berlari-lari,
Kalau tidak kerana sayang,
Tidak hamba datang kemari.

Ha.. ha... siapa nak jawap? Sila-sila... ^_^


Foto: Bulk order felt keychain, anak ayam, assorted colors.

Yati simpan entri ni dah lama. Nak tunggu anak-anak ayam ni sampai dulu ke tuannya di Turki. Tapi, ada masalah teknikal. Tak sampai sana pun, cuma di Melaka je. Untuk ubat rindu tuannya yang jauh, meh la Yati share gambar anak-anak ayam ni ya. Terima kasih Ayza, order keychain dari Yati.

Orait.. bekerja la kita sekuatnya...

13 comments:

  1. anak itik berenang2
    berenang sampai lah ke jeti
    akak datang bersenang2
    dah lama tak jumpa yati.

    hahaha..apa macam yati?
    okaylah tu kan?..cantik keychain tu..hantar ke NS satu.

    ReplyDelete
  2. cantiknya kak..sape insan bertuah yg telah berjaya mendapatkannya????

    ReplyDelete
  3. cantiknye anak ayam ni, warna warni, berseri-seri

    ReplyDelete
  4. Alahai comelnya anak2 ayam tu...

    ReplyDelete
  5. kalau melor jwb mau mkn masa 40 hari baru leh jwb sbb dok pikir nak tulis pa.hahaha. bagi anak ayam tu mkn pa smuanya gemok la

    ReplyDelete
  6. Kak Anim,
    Wuhuuu... cantik...! ^_^
    Timasih. Kalau kak Anim nak, email alamat kak Anim kat Yati.
    Email: yati_my@yahoo.com

    Sahrom,
    Hehhe... timasih.

    Kak Su,
    Timasih kak Su. Banjir lagi ke sana?

    Kak Nisa,
    hehhe... memang sedap dipicit-picit. :)

    Melor,
    hahaha...
    Bagi depa makan nasi beriani. Tu gemuk. :D

    ReplyDelete
  7. anak ayam pakai gincu
    gincu dicuri dari beg yati
    kalau tidak kerana rindu
    tidaklah hamba menempel disini

    hehehe.. weeehuu!

    ReplyDelete
  8. h4ni3,
    hoyeh hoyeh.... hanie pandai pantun! ^_^
    Tertanya-tanya camana rupa anak ayam pakai lipstick... hehhe...

    ReplyDelete
  9. salam yatie..comel anka ayam yatie..macam2 warna ada..

    ReplyDelete
  10. Selam Yati,

    Anak itik suka berenang,
    Anak ayam suka berlari,
    Allahim, sungguhlah hatiku riang,
    Dapat melihat keychain comel kreativiti Yati.

    Hang Tuah di Melaka,
    Server Gazi di Denizli,
    Meski anak ayam comel belum bersua muka,
    Ah melihatkan gambarnya pun sudah jatuh hati!

    Pohon tin pohon zaitun,
    Mana nak sama pohon kelapa,
    Ayza tak pandai berpantun,
    Terima kasih Yati untuk buat saya gembira.

    Yati, thanks a lot my dear. Your chicks keychain sangat menggeramkan! All my nieces & nephews were so happy with your handcrafted keychains! Thanks again Yati for the beautiful pic. Yati sangat berbakat dan sangat kreatif! *hugs*

    ReplyDelete
  11. nak try pantun gak le :p

    dua tiga kucing berlari
    mana nak sama si kucing belang
    dua tiga itik menari
    mana nak sama si ayam belang..

    sekian..

    :p

    ReplyDelete
  12. salam,

    kak yati, very cute baby ayam itu :). teringat lagu anak ayam di tangkap musang masa kecik2 dulu.

    ReplyDelete
  13. Kak Erna,
    hehhe... timasih... :)

    Ayza,
    Yeh... tuan punya anak ayam sudah sampai! ^_^
    Sape kata Ayza tak pandai pantun? Pandai la tu...!
    Ribuan terima kasih, Ayza, beli keychain dari Yati. Saya seribu kali lagi gembira bila customer saya happy. :D

    Lynn,
    Ayam belang? Hehhe... ^_^

    UmmuFarhan,
    haha, lagu zaman budak... :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea