Tuesday, October 05, 2010

Sudah keluar!!!

*** Entri Updated ***


Merujuk kepada entri Yati dulu, tentang layanan Yati terima masa pergi Hospital Manjung, hari ni, aduan Yati sudah pun disiarkan dalam akhbar Utusan Malaysia. Ruangan forum. Versi online, ada di sini.



Ni, keratan rentas dalam Utusan.




^_^

18 comments:

  1. wahhh!!!bagus2!!! suara rakyat patut mendapat perhatian...kita bukan niat buruk kan...untuk kebaikan semua pihak gak...

    ReplyDelete
  2. salam ..tahniah kak!!! semoga mereka yang terlibat ini sedar bahawa perilaku mereka juga seakan-akan rasuah sebenarnya

    ReplyDelete
  3. Rafidah,
    Tak ada niat buruk langsung. Sekadar berkongsi pengalaman supaya tak menimpa orang lain.

    Rose,
    itu la pasal. Yati pun tak sangka, cepat dia siarkan.

    Sahromnasrudin,
    ye betul! :)

    ReplyDelete
  4. Kerja kat mana-mana pun, kalau jatidiri tak ada macam ni la jadinya....Mari lah kita bekerja dengan ikhlas...amin

    ReplyDelete
  5. huhuhu...semoga yang "buat kelaku" segera berubah...gaji dibayar tak pernah kurang...jadi kerja pun jangan ler lebih kurang.Bukan aper,kesian.... dekat orang.Fikir2kan...today buat kat orang, esok kena sendiri baru tahu betapa pedihnya hati.

    ReplyDelete
  6. bagus tu
    semoga pihak berkenaan boleh memperbaiki mutu perkhidmatan mereka

    ReplyDelete
  7. lepas ni..tengok ada improvement tak ???..ke dah taknak gie sana...hu..hu2

    Ape2 pun tahniah kat Utusan atas kprihatinan diorang..

    ReplyDelete
  8. Salute! Mudah-mudahan usaha Yati ini bawa manfaat utk semua. Congrats Yati!

    ReplyDelete
  9. yatie..mudah2an..dengan tersiar tu..akan ada yang buka mata..dan tiada lagi orang yang mengalami seperti apa yang yatie rasa..

    ReplyDelete
  10. waaa akak..glemer la tak lama lg ni hikhikhik

    ReplyDelete
  11. wah,bagus2!at least ada jugak yg tau masalah yg kita hadapi.kan bagus kalau suara rakyat selalu diambil kira.

    ReplyDelete
  12. good job yati.. moga masalh2 mcm ni mendapat perhatian dr pihak atasan..

    ReplyDelete
  13. Epit,
    Amin...

    SCLover,
    100% betul di situ!!! Huk huk... sedih dan kecewa dilayan camtu.

    h4ni3,
    Mudah-mudahan....

    abah_izz,
    Kalau bole, memang saya tak nak pergi Hospital Manjung dah.
    Ye, tahniah juga untuk Utusan.

    Ayza,
    Tq Ayza! :)

    kak Erna,
    Mudah-mudahan, kak. Memang sakit ati dilayan sedemikian rupa.

    sueann,
    ish.. mana ada glamernya, kan guna nama samaran tu. Hehhe...

    Anis,
    Betul, betul, betul!

    Kak Mila,
    Thank u, kak. Kita tunggu dan lihat je la, sama ada aduan dapat respon atau senyap je. :)

    ReplyDelete
  14. tere tere!!!!!!! dah masuk paper tu, mesti dan2 pihak cek darah yg paling sensitip buat kerje.

    ReplyDelete
  15. Balkis,
    Ntah-ntah dia orang tak baca paper pun, Balkis. Kita tunggu je la ada jawapan ke tidak. Harap-harap mereka prihatin.

    ReplyDelete
  16. harap2 betul2 dibuat pemantauan kerja spt garispanduan.. jgn hanya mberikomen balas sekadar utk penyedap bicara..

    ReplyDelete
  17. kakyong,
    Harap-harap gitu la kakyong. Kita tak tau.

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea