Thursday, October 21, 2010

Progress projek

Projek photo stitch, perkembangan terkini...


dan seterusnya, semalam, siap sampai sini...


Projek besor.
Mungkin korang dah boleh agak kot apa yang saya jahit ni...
Saya bukan bagi teka teki tau ni. Nak teka, teka la, tapi takde hadiah tau..
Jawapan pun saya tak bagi... kita tunggu dan lihat... hehhe...


8 comments:

  1. salam kak..mmg tak dpt sy nak teka..kak bagitau la amende tue huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Sahromnasrudin,
    Eh, bior la suspense dulu. Lama lagi ni nak siap. Kang akak bagitau jawapan, takde thrill la. ^_^

    ReplyDelete
  3. salam,

    apo tu yati oii..tak dapek nak teka.. ^^

    ReplyDelete
  4. Lynn,
    hehhe... ok la, ni ada clue sikit.
    Hmmm... Yati terima foto untuk transfer ke pattern cross stitch ni, bukan setakat foto orang, kartun, atau scenery saja. Semua jenis foto boleh buat. Mungkin objek, mungkin apa saja. :D

    ReplyDelete
  5. nmpk mcm tulisan ttp xleh nk teka la....tunggu la nnti siap...he...

    ReplyDelete
  6. xleh nk agak la...nmpk mcm tulisan.....suspen jerrk...

    ReplyDelete
  7. Kak Su aka Mamasyaza,
    hehhe... takpe kak, nanti lambat laun, dekat nak siap pun, boleh tau apa rupanya. :)

    Kak nza,
    Kak nza pandai! Yeh yeh! Betul, sejenis tulisan! ^_^

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea