Wednesday, October 20, 2010

Felt Keychains - Happy Flowers

Assalamualaikum....!
Camana hari anda hari ni?

Flashback sikit koleksi keychain bunga pernah dihasilkan tahun lepas.



dan dalam bulk order yang ini...



Terbaru, perkenalkan, kawan-kawan... nama dia orang ni... Happy Flowers...



Dalam koleksi ni, semua bunga tersenyum belaka... dengan warna felt dan benang yang lebih ceria dan berani.. Satu keychain, harga RM3.
Pattern keychain ni design oleh suami saya sendiri. Dia nak tolong sangat...

Ok, kalau nak jamu mata tengok lain-lain bentuk keychain yang pernah dihasilkan, boleh la ke page Yati And Stitch di muka buku ya. Tengok Photos, kategori Crafts, linknya di sini.

Untuk makluman semua, order felt keychain ni, cuma dapat dibuat bulan depan, November, sebab bulan ni, saya nak habiskan dulu order yang ada.

 Apa aktiviti riadah nak buat tengah bulan ni ya... Hmmm....


12 comments:

  1. salam ziarah kak..semuanya comel2 belaka..klu tgh marah, tgk keychain tue..leh sejuk hati dibuatnya ^-^

    ReplyDelete
  2. mmg sesuai la dgn gelaran tu...n moga tuannya pn hepi sokmo.....

    ReplyDelete
  3. Sahrom,
    hehehe... timasih...

    Kak nza,
    memang tengah happy pun kak. ^_^

    ReplyDelete
  4. wahhh hubby pon tulun sama.. solute tul

    ReplyDelete
  5. Kak Mila,
    Ha ah, tolong.. tolong menyibuk dan design pattern yang susah nak jahit. Huhuhu...

    ReplyDelete
  6. hanie penah try buat kraf kecik2 camni, huuu.. cramp tangan! memang tak cukup kesabaran la yati.. hehehe

    ReplyDelete
  7. salam yati,

    riadah ke gopeng la yati, hihihihi! mandi sungai Salu. nyaman gitu..

    ReplyDelete
  8. Lynn,
    Yati tak tau pun kat Gopeng ada sungai yang boleh mandi. Thanks for the info, Lynn.. Next time leh try pergi.
    Selalu Yati kalu nak mandi air terjun, pergi Ulu Kenas, on the way to Kuala Kangsor tu. Tapi dok kecoh kencing tikus kat air terjun Pahang dan Kedah, kami memang dah laaaaama tak mandi air terjun, walau pun kat Perak. Takut... hehhe..

    ReplyDelete
  9. h4ni3,
    hehhe.. ye ke.. kena ada minat jugak. Sebab benda kecik, tangan kita besor. Tapi ralit bila dah syok. ^_^

    ReplyDelete
  10. cantiknya..sesuai nak buat souvenier

    ReplyDelete
  11. amboi.. semua nya tersenyum ria... ;)
    comel yati... semoga bertambah designnya...

    ReplyDelete
  12. MamaYatie,
    Terima kasih. ^_^

    Kakyong,
    Timasih. Akan diusahakan lagi. :)

    ReplyDelete

 

Yati's Blog Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea